Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Avortul – Blestemul sec. XXI


  În secolul care trăim oamenii şi-au schimbat priorităţile – au abandonat binele şi au îmbrăţişat cu ambele mîini răul. Nu trebuie să fii tare atent ca să observi că răutatea omului nu are margini: azi e mult mai preţuit între tineri să îşi bată joc de o bătrînică decît să o ajute cu ceva! Cînd o vede ducînd un pachet greu în loc să o ajute el îi dă cu piciorul. Nu mai este minciună, ci este un mod de „comunicare avansată”, nu mai sunt vorbe ruşinoase pentru că ele au devenit vocabularul tinerilor din ziua de azi, e mai greu să spui ceva frumos. Nu mai ezistă curvie, sau preacurvie, există dragoste şi sex! Nu mai există omor de copil, ci există avort… Oamenii au fost înşelaţi şi au ales răul în locul binelui.

  Cum poţi sta indiferent cînd vezi cum copilul este tăiat în bucăţi în pîntecele mamei şi este scos parte cu parte ?! Cum poţi sta indiferent cînd vezi cum pe rînd sunt scoase cîte o mînuţă, cîte un picioruş, capul, celelalte părţi ce au rămas?! E îngrozitor! Mi-am pus întrebarea: ştiu în ce mod vorcăpa de copilul ce este în burta lor cele care se hotărăsc la aceasta? Nuştiu. Eu cred că atunci cînd apare un astfel de gînd la cineva, e nevoie să privească ceea ce îl aşteaptă pe copilul ei, apoi să spună dacă e gata la o asemenea jertfă. Care e diferenţa de a omorî copilul încă din pîntecele mamei şi cînd el deja este născut? Deşi la noi în societate există o astfel de diferenţă, în faţa lui Dumnezeu astfel de diferenţă nu există.

Ce este avortul din punctul de vedere a lui Dumnezeu?

Exod 21.22-25

Dacă se ceartă doi oameni, şi lovesc pe o femeie însărcinată, şi o fac doar să nască înainte de vreme, fără altă nenorocire, să fie pedepsiţi cu o gloabă, pusă de bărbatul femeii, şi pe care o vor plăti după hotărîrea judecătorilor. Dar dacă se întîmplă o nenorocire, vei da viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mînă pentru mînă, picior pentru picior,
arsură pentru arsură, rană pentru rană, vînătaie pentru vînătaie.

 

 

Dumnezeu este foarte clar şi dur în cuvintele Sale referitor la copilul care este în pântecele maicii sale. Nimeni nu are dreptul să intervină în întreruperea sarcinii unei femei! Dacă se întîmplă acest lucru, cel care e vinovat de naşterea forţată a copilului, trebuie să fie tras la răspundere. Şi anume:

Dacă se naşte sănătos – să plătească o gloabă ( Amendă care se aplica cuiva ca urmare a săvârşirii unor delicte sau crime ). întocmită de soţ celui vinovat, după hotărârea judecătorului

Dacă se naşte cu defecte
– să plătească conform defectelor ce le are ( mînă pentru mână, ochi pentru ochi, picior pentru picior , viaţă pentru viaţă)
Cum ar trebui pedepsiţi cei ce omoară copii ?! Dumnezeu este categoric în această privinţă, iar noi ne ascundem după o cortină care este murdară de sânge, de sângele copiilor omorâţi de indiferenţa noastră!
 

 

 

 

 

 

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: