Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Legea Nediscriminare – dorinţa Europei pentru Moldova


În ultimul timp cu toţii am fost deranjaţi de apariţia unor persoane ce se plângeau din motiv că sunt discriminate, ei au un mod de viaţă puţin mai altul decât al nostru, iar noi nu îi primim aşa cum sunt ei… şi ei îşi cer drepturi! Îşi cer drepturi pentru imoralitatea lor! Am ajuns la zile în care oamenii vor să distrugă naţiunea cu acordul nostru, cerând drepturi de la noi, ca noi să le permitem distrugerea naţiunii noastre! De ce zic aşa? Uitaţi-vă ce se întîmplă în jur, ce se întîmplă în Europa, în America, în ţările care au acceptat acest viciu al societăţii. Ei au început să distrugă valorile sociale, au perturbat înţelesul familiei şi înţelesul relaţiei normale bărbat-femeie. Ei se râd de noi, ei înfiază copii noştri. Ei vor să  înveţe copii noştri. Iar noi, în majoritate suntem indiferenţi…

„Le trebuie o bătaie bună!!!”

Am vorbit nu demult cu un doctor în Dreptul Civil despre situaţia cu Legea Nediscriminare. L-am întrebat dacă un astfel de grup de persoane ar putea modifica chiar şi constituţia pentru a-şi atinge scopul. La această întrebare persoana mi-a răspuns: ” Nici nu se discută! Le trebuie o bataie la toţi să nu-şi defileze imoralitatea pe străzile ţării noastre! Eu nu ies în piaţa marii adunări să-mi cer drepturile dacă mă ocup cu anumite lucruri imorale şi cineva nu mă acceptă. Nici ei să nu îndrăznească!” Haideţi să facem şi legea nediscriminării hoţilor. Dar ce ziceţi de legea nediscriminării ucigaşilor?! Dar într-acolo mergem. Nu vom fi în stare să ţinem sub control lucrurile imorale dându-le drepturi pentru a învăţa şi pe alţii cum să facă acest lucru!

Banii hotărăsc totul

Nu este secret că unde este banul, acolo este puterea.  De ce totuşi s-a insistat şi se insistă atît de mult asupra acestei legi, mai ales asupra sintagmei ” orientarea sexuală ” ? Nu e mare secret. Vorbind cu mai mlte persoane  competente în domeniul dreptului, am observat că fiecare din ei ajung la aceeaşi concluzie :  „aici sunt mulţi bani la mijloc…”  Şi într-adevăr, de unde au fonduri aceşti imorali? Toţi acei ce sunt cointeresaţi în acceptarea acestei legi alocă fonduri enorme pentru implantarea ei în ţara noastră. Fondurile vin în deosebi din Europa. Care ese cauza? de ce Europa alocă aceste fonduri pentru aceşti imorali?

Europa – ” dacă vreţi în UE, acceptaţi imoralitatea ! „

În ultimul timp mult se vorbeşte de integrarea în Uniunea Europeană.  Desigur pentru a ne integra în UE trebuie să  ne conformăm unor cerinţe, printre care şi nediscriminarea homosexualilor! Ei ne propun bani pentru imoralitate. Dacă vrem în europa, trebuie să ne vindem demnitatea, să ne spurcăm naţiunea cu aceşti stricaţi, care nu înţeleg că mânia lui Dumnezeu va veni peste ei dacă nu se vor pocăi de faptele lor. Dar şi peste noi va veni mânia lui Dumnezeu dacă acceptăm acest lucru fără să ne opunem acestei imoralităţi! După părerea specialiştilor în drept, de vină în toată această perversiune este Europa. Noi nu avem încotro. Trebuie…  Iată cum se explică insistenţa Ministerului Justiţiei asupra acestei legi precum şi asupra sintagmei „orientarea sexuală”. Suntem gata să ne vindem Europei? Cred că alţii au hotărât pentru noi.  Dar totuşi mai putem face ceva: să nu rămânem indiferenţi, să facem tot ce depinde de noi. Să ne exprimăm poziţia noastră, să facem totul pentru a nu da posibilitate implantării acestui viciu printre noi.

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: