Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Atacul Homosexualilor continuă!


    Fiindă mă aflu acum în SUA, nu pot să rămân indiferent de ceea ce se petrece acum aici. Postez iar o nouă informaţie despre ceea ce fac aceşti sodomiţi în ţara care se socotea ţară creştină, dar acum a ajuns plină de nelegiuire şi răutate…

Homosecsualii din San-Francisco ameninţă  creştinii cu moartea

1211707302Pe  data de 14 noiembrie în San Francisco, raionul Castro, care are o reputaţie de raion „albastru”,  o gaşcă de sodomiţi au atacat un grup de creştini, ce cântau cântări creştine şi înălţau rugăciuni ( invictory).   Creştinii povestesc: ” Noi ne rugam în acest raion deja câteva zile şi totul era liniştit. Oamenii se apropiau de noi, ni se alăturau, ne rugau să ne rugăm pentru ei” – povesteşte una din persoanele ce a fost atacată.  Dar pe 14 noiembrie , seara, grupul de creştini a fost înconjurat de  o grupă agresivă de homosexuali . Mai întâi ei au blocat creştinii într-un colţ. Apoi, gaşca care se mărea din ce în ce mai mult au  încojurat creştinii din toate părţile şi au început să strige şi să înjure cu glas tare.  

         ” Ei mi-au dat în faţă cu cafea fierbinte, mie şi prietenii mele. Apoi ei i-au zmuls din mâină Biblia şi au lovito cu cartea peste cap. Au doborât-o la pământ şi o băteau cu picioarele” – povesteşte o doamnă.  Gaşca de aprox. 500 pers. cântau cu voce tare ” noi vom învinge!”  . Creştinii  erau bătuţi , li se fluera în urechi. ” Ei strigau: ” Noi vă vom omorâ!” . Ne-au smuls placatele din mâni şi strigau: ” Vă vom omorâ, pe toţi vă  cunoaştem !” După aceea a apărut poliţia. Au organizat repede un perete viu. ” Ne-au spus : ” Plecaţi de aici, altfel nu oprim aceasta. Noi vă vom scoate de aici.” – din spusele unei creştine.

  După ce statul Kalifornia a spus “NU” căsătoriilor homosexuale, s-a dovedit a fi sensaţională hotărârea autorităţilor  din Nepal să accepte aceste căsătorii în mod legal. Curtea supremă a stabelit conform verdictului din anul trecut că homosexualitatea este un fenomen înnăscut. Conform acestei hotărâri  minorităţile sexuale pot beneficia de aceleaşi drpturi ca şi celalţi cetăţeni.

    Deşi homosexualii acapără teritorii în întreaga lume şi devin tot mai agresivi şi mai necontrolaţi, autorităţile nu iau nici o măsură şi chiar le favorizează multe acţiuni sodomite de ale lor. Oare de ce? Nu este oare în interesul autorităţilor creşterea imoralităţii? Sau sunt şi între autorităţi mulţi sodomiţi ? Chiar dacă aceste întrebări ne frământă atât de mult, răspunsul concret nu ne este oferit de nimeni dintre ei… ceea ce ne rămâne este să nu dăm posibilitate ca acest rău să crească în ţara noastră!

Single Post Navigation

7 thoughts on “Atacul Homosexualilor continuă!

 1. tocmai de aceea e foarte important să luăm atitudine la noi în ţară .
  ca să nu ajungem ca şi america .

 2. Animaliciul34 on said:

  Nu vrei sa adaugi putin umor siteului tau :P? O poza hailoasa cu animale care se schimba in fiecare zi.
  Daca da, vezi pe animalici.ro/pentru-siteul-tau

 3. Ceziceu on said:

  wow, dar câte violuri au loc de preoţii creştini nu ai uitat să menţionezi? sau crime se fac de oamenii obişnuiţi (care se proclamă creştini) tot ai uitat? câţi se jură pe biblie în judecată şi nu numai….

  nu mai căutaţi nod în papură şi ţap ispăşitor pentru problemele din societate…

 4. ce cautau draga „crestinii” in cartierul gay …daca zici ca esti in America atunci trebuie sa stii ca CASTRO este cunoscut ca fiind cartierul gay din San Francisco…:)

 5. Dragă Ceziceu ,
  pentru toate categoriile care le-ai enumerat sunt pedepse , conform legii .
  Sunt de-acord că trebuie să fie pedepsiţi şi homosexualii pentru că ceea cea fac , tot conform legii .
  pentru robert ,
  dacă cartierul e gay ,atunci nu are nimeni voie acolo ? Conform logicii dumitatel , în ţara noastră sunt creştini – atunci nu au ce căuta gay-ii aici . Dar nici aceasta nu-ţi convine . Voi doriţi să fiţi peste tot – în primele rânduri .
  De exemplul la noi în ţară , gay-ii se ascund după rommi şi persoane cu handicap şi zic că sunt discriminaţi . Doriţi să păreeţi victime , asta e .
  Şi nu vreţi să recunoaşteţi că pe cei care nu vă acceptă – îi adacaţi în diferite moduri . Vă plângeţi de discriminare ,dar de fapt discriminatţi pe alţii .
  Ziceţi că aţi fost din vechime , purtaţi-vă ca până acum – făceţi lucrurile scârboase la voi acasă , dar nu le afişaţi public .

 6. Draga Alex. Stii bine ca orice stire are doua fetze. Depinde cine scrie articolul. Cine lucreaza sau are legaturi cu mass-media stie acest lucru.
  Cealalta fatza a articolului putea suna astfel:
  „Un grup de crestini si-a gasit de cuviinta sa faca prozelitism religios in ultra-cunoscutul cartier gay Castro din San Francisco. Ca urmare frecusurile nu au ezitat sa apara….etc”
  Logica mea e urmatoarea. Nu te duce acolo unde nu esti binevenit. Alex, ai impresia ca eu ma duc la sediul Noii Drepte ca sa fac panarama si sa corup niste barbati sa fie homosexuali?
  Acolo in SF ei s-au comportat ca acasa. Acolo asa e. Au cartierul lor si macar acolo vor sa fie lasati in pace sa faca „lucrurile scarboase” de care vorbesti.
  Cat despre atacuri din astea vor mai fi. Stii bine am mai discutat despre asta noi doi. De ambele parti vor mai fi atacuri. Insa retine un lucru- crime in numele crestinismului homosexualii nu fac. Insa exemple de radicali crestini si afiliati gen Noua Dreapta si neo nazisti care au UCIS pur si simplu homosexuali EXISTA.

 7. Homosexualii nu fac crime în numele creştinismului , ei o fac în numele drepturilor omului .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: