Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Cea mai sigură metodă de protecţie împotriva la Hiv SIDA


 hiv2                                                                                       Populaţia Rusiei consideră credincioşia conjugală  cea mai sigură metodă de protecţie împotriva la Hiv SIDA.

   Aproximativ 70 la sută din populaţia Rusiei   consideră că poţi evita infectarea cu Hiv SIDA în cazul  că ai un singur partener sexual – relateză portalul creştin invictory.org. cu referinţă la Interfax Religie. A patra parte din populaţie ( 29 % ) nu sunt de acord cu această declaraţie şi au îndoieli cu privire la valabilitatea acestei opţiuni, după cum au declarat sociologii luni la ” Interfax „,   care înainte de ziua mondială ANTI-SIDA  (1 decembrie )  a efectuat un studiu.

     Un alt mod  eficace de a evita o infecţie mai mult de jumătate din populaţia Rusiei ( 52 %) consideră folosirea prezervativelor în timpul fiecărui contact sexual. Dar interesant este faptul că unul din patru ( 25 % )  resping această  afirmaţie şi 23 % au răspuns că e dificil de evaluat această opţiune.  Cu toate acestea , conform unui sondaj efectuat în cele 42 de regiuni ai Federaţiei Ruse,  majoritatea nu cunosc personal persoane infectate cu Hiv ( 74 % ) , 4 %   spun că în cercul lor de cunoştinţe există persoane infectate cu Hiv  printre care unul din zece – cu vârsta între 18 şi 24 de ani  nu ştiu dacă în cercul lor de cunoscuţi ar fi persoane infectate cu Hiv.

Anunțuri

Single Post Navigation

2 thoughts on “Cea mai sigură metodă de protecţie împotriva la Hiv SIDA

  1. fara nici un fel de urma de ironie, o simpla intrebare. Stiu ca exista mici diferente intre limba romana standard si cea vorbita in Rep Moldova. Noi nu folosim variantele „a treia parte din” si „a patra parte din”.
    A treia parte din… inseamna 75%? (nu 33%? adica o treime?)
    merci.

  2. Da, iata si cea mai sigura metoda de protectie, dar de ce lumea cauta sa no implineasca… ? Ah da, posibil e ca si in cazul altora, stiu dar fac cu totul invers.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: