Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Facem dreptate cu pumnii… (Un grup de manifestanţi atacaţi în faţa procuraturii)


Câteva persoane cu măşti pe faţă au tăbărât pe un grup de manifestanţi care protesta în faţa procuraturii, împotriva îngrădirii dreptului la întruniri. Protestul în faţa Procuraturii a început paşnic. Manifestanţii, membri ai câtorva ONG-uri, au venit pentru a-l sprijini pe Anatol Mătăsaru care a fost reţinut de câteva ori de către poliţie. La un moment dat câţiva bărbaţi mascaţi au tăbărât pe protestatari. Mascaţii i-au atacat cu gaze lacrimogene şi i-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, iar manifestanţii au încercat la rândul lor să se apere. În urma altercaţiei, mai multe  persoane s-au ales cu răni uşoare.

Unul dintre atacatori a declarat că a fost plătit cu o mie de lei pentru a face acest lucru. În tot acest timp poliţia nu a intervenit. Ministerul de Interne nu a comentat deocamdată acest incident.

Reprezentanţii a 8 ONG-uri au fost atacaţi şi bătuţi, iar poliţia nici nu a venit să se arate măcar la faţa locului… Unii martori ai acestui teatru tragic susţin că nu au venit din cauză că ei au şi pregătit tot. Poliţiştii nu au intervenit chiar dacă protestatarii au cerut ajutorul lor. În momentul în care s-a produs indicentul, în spatele procuraturii era o maşină cu un poliţist care dormea.

Sursa: ProTv.md

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: