Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Semnul fiarei, 666 – eşti la curent?


Reclame

Single Post Navigation

9 thoughts on “Semnul fiarei, 666 – eşti la curent?

 1. Da, suntem. Iata mai jos cateva articole curente:

  Mult zgomot pentru un cip

 2. Interesant slide.
  Stimaţi Violeta şi Adrian, vă recomand acest blog http://savatie.wordpress.com/ , aici s-a scris despre chip-uri.
  Cît despre mine, ce să zic? Poate că la tema chip-urilor se face atîta zarvă precum s-a făcut în cazul cînd astronomul Nicolaus Copernic a descoperit că Pămîntul se roteşte în jurul Soarelui. Odată cu răspîndirea internetului, marile religii, la fel, au speculat cu acest util mijloc de comunicare: cică internetul ar fi o cursă a diavolului. Azi, iată, nimeni nu se prea poate lipsi de internet: de la cei mai păcătoşi, pînă la cei mai mari capi de Biserică. Paradoxală situaţie! 🙂
  P.S.: Dacă e să judecăm la rece, fără sentimente exagerate pentru o anumită confesiune, e lesne să ajungem la concluzia că religiile ÎNTOTDEAUNA s-au opus descoperirilor care au schimbat, înspre bine, viaţa oamenilor. După o mare descoperire, care a făcut bne omenirii, religiile nu mai avea încotro – au acceptat, desigur, inovaţia respectivă, asta neînsemnînd neapărat că respectivele religii ar fi mediocre şi idioate, adică false. Ştiinţa şi Relgia trebuie să coopereze – iată deviza secolului al XXI-lea, un secol care, slavă Domnului, nu mai este ca şi întunecatul şi dogmaticul Ev Mediu.

 3. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Putem sa spunem una intr-un glas: a fi religios nu inseamna ca esti crestin… Nu te salveaza faptul ca mergi o data pe an la biserica, ci daca crezi din toata inima in Dumnezeu.

 4. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Xpress Ion, multumesc mult pentru blogul sugerat. Apropo, recomand cititorilor sa acceseze blogul lui Ion, un blog reusit.

 5. Recunoscător pentru recomandare. Acum mă tem să nu dezamăgesc… 🙂
  Sînt absolut de acord că doar dacă crezi cu adevărat în Dumnezeu eşti religios. Mersul la Biserică o dată, de două ori în an e ca şi mersul la… muzeu sau la teatru.

 6. ionel misterian on said:

  atentiune- suntem pe-aproape. crestini, treziti-va si pregatiti-va caci… VINE DOMNUL !!!!

 7. esti dus tata , rau de tot dupa voi trebuie sa stam la lumina lumanarii ………..
  dar intrebarea ea e una…….de cand a spus Dumnezeu sa platim popilor si bisericii milioane sa fim botezati, cununati si inmormantati?
  aia nu se pune nu….
  ce frumos manipulati lumea!

 8. Draga Vlad,

  Am fost nevoit sa sterg o fraza vulgara din comentariul tau. Era in categoria Spam dupa continut, dar am hotarat sa il aprob dintr-un motiv: Intrebarea care ai dat-o este una actuala si dureroasa. Dumnezeu nu ne-a spus sa platim popilor pentru ca ne boteaza, sau pentru ca ne cununa, sau pentru ca ne inmormanteaza. Daca frecventezi o astfel de biserica, cauta una in care nu se plateste pentru botez sau cununie sau pentru inmormantare! Sa stii ca nu toate bisericile iau bani pentru aceasta! Noi frecventam biserica care nu ia bani pentru acestea. Asa ca si tu poti gasi, la sigur. Cauta adevarata biserica a lui Dumnezeu, nu pe cei care fac buissnes din credinta! Cum sa o cauti? Isus a spus: „Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Da pomul bun roade rele? Sau da pomul rau roada buna?” Asa ca uta-te dupa faptele lor si vei vedea adevaratii crestini care il urmeaza pe Dumnezeu.

  As vorbi mai multe cu tine despre aceasta, dar, nu te cunosc personal… si sunt limitat pentru ca scriu comentariu, nu articol, sau nu discut pe forum…

  Am plasat aceată întrebare pe forumul Creştinimd! putem discuta mai multe despre aceasta pe forum! http://crestinimd.forumotion.com/intrebari-frecvente-f4/trebuie-s-pltim-preoilor-pentru-c-ne-cunun-i-pentru-c-ne-boteaz-i-pentru-c-ne-inmormanteaz-t14.htm#19
  Invit pe toţi cititorii să se expună referitor la această întrebare!

 9. I think this website holds some real great information for everyone. „There is nothing so disagreeable, that a patient mind cannot find some solace for it.” by Lucius Annaeus Seneca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: