Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Pune întrebări candidatului Valeriu Ghileţchi


Moldova Creştină îţi oferă o posibilitate să pui întrebări directe lui Valeriu Ghileţchi.

valeriu-ghiletchiLa alegerile Parlamentare din 5 aprilie 2009 Valeriu Ghileţchi, episcopul Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova, va candida pe locul 11 pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). D-ul Ghileţchi este gata să vină cu răspunsuri la întrebările pe care doresc să i le adreseze cititorii acestui blog şi portalului moldovacrestina.net. De aceea, vă invit să puneţi întrebările pe care le aveţi cu privire la candidarea d-lui pentru funcţia de deputat în parlamentul ţării.

„În calitate de moderator al acestui portal, îmi rezervez dreptul de a monitoriza întrebările care vor fi puse şi, aşa cum am făcut totdeauna, nu voi admite să fie publicate comentarii care conţin atac la persoană.” (Moderatorul portalului Moldova Creştină)

Vă rog să plasaţi întrebările Dvs. în formă de comentarii la acest articol, făcând clip pe întrebări apoi  întrebările vor fi preluate şi publicate în articole separate. 

Invit de asemenea pe alţi candidaţi şi partide politice care respectă valorile creştine şi le promovează să participe la astfel de dezbateri on-line pe moldovacrestina.net după acelaşi model.

Sursa: Moldova Creştină

Reclame

Single Post Navigation

4 thoughts on “Pune întrebări candidatului Valeriu Ghileţchi

 1. Cornel on said:

  Draga Valeriu Ghiletchi,

  dupa opt ani de guvernare comunista cu toate metodele si paghiile care le au, care est parerea Dvs vis-a-vis de sansele democratilor in electorala 2009, tinanad cont ca majoritatea persoanelor in varsta totusi se manifesta pro PCRM?

  In cazul ca veti accede in Parlament veti promova intr-un fel sau altul valorile crestine?

  Merci mult si Domnul sa va binecuvanteze.

  P.S. Ma voi ruga pntru Dumneata si echipa din care faceti parte.

 2. Mihai Rosca on said:

  d.Valeriu cred ca-ti mai amintesti de grupa R415 din Balti.M-as bucura daca imi dai un reply prin e-mail.Cu respect Mihai Rosca Telenesti

 3. Leon on said:

  Domnule Valeriu Ghileţchi,nu primiti ca o intrebare provocatoare.Dar Totusi, cum va simtiti ca episcop al Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Moldova în contextul informatiei” că Partidul Liberal Democrat din Moldova promovează pe listele sale cel puţin doi membri ai Lojei masonice, Vladimir Filat şi Călin Vieru. Anterior, în Parlament a fost declarat despre apartenenţa la Masonerie a preşedintelui AMN, Serafim Urechean, şi prim-adjunctul acestuia, Veaceslav Untilă. Din lista candidaţilor AMN pentru funcţia de deputat mai face parte încă un reprezentant al Lojei, Iurie Colesnic, candidat de pe lista AMN sub numărul cinci.”?

 4. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Dragi cititori.
  Vazind unele intrebari adresate lui Valeriu Ghiletchi, va rugam sa cititi atent articolul. Intrebarile le puteti pune pe portalul Moldova Crestina. In articol este trimitere spre acest portal si anume linkul spre articolul care va ofera aceasta posibilitate. Nu va suparati daca unele intrebari nu au fost publicate aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: