Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Moldova – în topul alcoolismului


page_30_image_0001Moldovenii se numără printre cei mai mari consumatori de alcool din lume.
Potrivit unui sondaj realizat de una dintre cele mai mari companii de cercetări, țara noastră se află pe poziția a patra în topul țărilor consumatoare de alcool.

Potrivit sondajului, un moldovean consumă anual peste 13 litri de alcool. Această cantitate a plasat țara noastră pe onorabilul loc 4 în topul țărilor consumatoare de alcool. Totuși, sunt state care ne depășesc la acest capitol.
Lideri sunt locuitorii Luxemburgului, care ne depășesc cu 2,6 litri pe cap de locuitor. Această țară este urmată de Irlanda și Ungaria.
În top a fost inclusă și Rusia, unde consumul pe cap de locuitor este de peste 10 litri, dar și Statele Unite, unde fiecare persoană consumă, în medie, aproape 9 litri de alcool. 
Sondajul a fost realizat de Nielsen, o companie internațională media și de informații care deține brănduri precum și reviste cunoscute, cum ar fi Billboard ori The Hollywood Reporter. 
Compania activează pe teritoriul a peste 100 de țări și are sedii principale în Olanda și Statele Unite. 

Sursa: ProTv.md

  Totuşi Moldova se socoate o ţară creştină şi pe oricine nu vei întreba, el este creştin. Apare întrebarea: Ce fel de creştin eşti tu?!  Dacă eşti creştin doar cu numele vai de tine!  Să nu uităm de ceea ce ne avertizează însăşi Sfânta Scriptură: ” După cum trupul fără duh este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă .” (Biblia, Iacov 2.26) şi  „Vrei dar să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zădarnică?” (Biblia, Iacov 2.20)

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: