Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Homosexualii din nou înaintează cu imoralitatea


ImageFromDB    În California, după ce a fost adăugată corectarea în constituţie precum că familia este formată din Bărbat şi Femeie, cuplurile gey, după mai multe atacuri asupra creştinilor (care în mare parte au votat pentru această corectare) au organizat o manifestaţie de protest şi au înaintat cazul în judecată. Se pare că judecătorii sunt predispuşi să nu modifice corectarea adăugată recent la constituţie care a fost aprobată în noiembrie. Aceeşi şapte judecători din curtea supremă a Statului California, în mai 2008 au scos o hotărâre în favoarea legalizării cuplurilor gey şi până la interzicerea adoptată în noiembrie au dovedit să-şi ofecieze căsătoria 18.000 cupluri gey. Interzicerea prin referendum din noiembrie a provocat acţiuni de protest în rândurile homosexualilor atât din California cât şi din alte state ale Americii. Argumentele care au fost ascultate de judecători din partea reprezentanţilor gey ar fi faptul că această interdicţie, chiar dacă este binevenit şi votat de oameni, încalcă principiul egalităţii în faţa legii întărit de constituţia statului, de aceea este anticonstituţională.
Partea apărătoare a interdicţiei în judecată a accentuat că conform constituţiei statului California , poporul are dreptul de a modifica legea prin acţiune directă, chiar şi referitor la întrebările de limitare în drepturi şi libertate. „ Poporul are putere să impună legi şi poate face chiar şi unele lucruri iraţionale, tangente egalităţii” – a subliniat reprezentantul apărător al interdicţiei. Cu aceeaşi idee s-a exprimat şi unul din judecători (Jovce Kennard) : „Constituţia este întocmită de popor şi noi, judecătorii, suntem foarte limitaţi în drepturi”.
Cum a comunicat Associated Press, ascultarea argumentelor din ambele părţi a durat trei ore. Lângă clădirea judecătoriei din San-Francisco sau adunat mulţi manifestanţi care puteau să urmărească cele întâmplate prin intermediul unui ecran mare TV. Judecata are la dispoziţie 90 de zile ca să ia decizia.

Sursa: Invictory.org

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: