Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Apa în Străşeni – un nou fars de a lui Voronin


După “finisarea” apeductul Micăuţi-Străşeni , la darea lui în exploatare , pe lîngă Veceslav Iordan -director general al agenţiei de stat “Apele Moldovei” , ne-a onorat cu vizita sa Vladimir Voronin ,căci nu i-ar strica mai multă atenţie din partea străşenenilor , şi încă cîteva voturi în coşul PCRM . Şeful statului a deschis robinetul , şi … în sfîrşit a ajuns apa de la Micăuţi la noi în Străşeni … aşa credeam şi eu , cînd am privit această ştire , însă un cunoscut de-al meu din Micăuţi mi-a deschis ochii… ba mai mult , am rîs în hohote cînd mi-a povestit cum a ajuns această apă la Străşeni . Deci acţiunea s-a desfăşurat cam în următorul mod:

Vladimir Voronin a promis că pe data 21 ianuarie va asista la darea în exploatare a apeductului de care vorbeam , însă se vede că lucrările la Micăuţi încă nu erau finisate , sau s-a defectat ceva , asfel încît apa din rezervoare nu putea fi pompată în apeduct. Ei şi ? … Din această cauză să strice Voronin toată ceremonia ?? Nuuuu!! El doar este un om credibil şi se ţine de cuvînt , astfel apa trebuia să ajungă la Străşeni cu orice preţ ! Zis şi făcut !
Dis-de-dimineaţă, în Micăuţi , cîţiva “ingenioşi” cu ajutorul unei pompe şi un furtun lat au început a pompa apa în acest apeduct din cîteva autocisterne . A trecut o oră , au trecut 2 .. şi nu ştiu cîte au mai trecut .. şi apeductul cu ampă s-a umplut , şi în timp ce din Micăuţi se pompa apa în apeduct din cisterne , Veaceslav Iordan în Străşeni vorbea despre calitatea înaltă a apei din fîntînile ardeziene a Micăuţului , dar Voronin stătea pe loc şi tot nu deschidea robinetul , pînă cînd , presiunea în apeduct a devenit destul de mare ca să rupă legătura dintre apeduct şi furtun , şi pînă “ingenioşii” noştri lucrători au oprit scurgerea apei , acet timp era de ajuns ca bordeiul unui locatar din Micăuţi să se transforme în fermă piscicolă . Sigur că istorioara noastră a avut un “Happy End”- Voronin glorios deschide robinetul şi începe a curge apa sub aplauzele furtunoase a mulţimii.

Continuare pe http://www.faracenzura.wordpress.com

Anunțuri

Single Post Navigation

3 thoughts on “Apa în Străşeni – un nou fars de a lui Voronin

  1. ghenadiana on said:

    Extraordinar, cît de ridicol şi cum ne-au hrănit cu promisiuni!!! Acesta e omul şi partidul care cere încredere şi vot la alegerile viitoare? Un om capabil de şmecherii şi promisiuni deşarte?

  2. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

    Da, si tot ei sunt aceea care „ne-au ieftinit painea” si acum au dat preturile mai jos, doar sa capete increderea poporului! Iar poporul nostru tace si rabda… Ajunge atita robie, sa iesim la alegeri si sa facem alegerea corecta! Nicidecum pe comunisti!

  3. Pingback: “Apa lui Voronin” la Străşeni « Maranatta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: