Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Homofobie – adevăr sau minciună?!


    Nu cred că pe mulţi i-ar interesa ce înseamnă homofobie şi de unde provine acest termen. Prin acest articol vreau să atrag atenţia cititorilor asupra termenului care a adus pedeapsa asupra multor persoane din SUA, Marea Britanie, Europa, şi alte ţări. Pedeapsa care vrând să apere de discriminare pe unii, i-a discriminat pe alţii. Şi anume…

Definiţia "homofobiei"
"Literal, teama iraţională de homosexuali; folosit într-un sens mai larg images pentru a indica ura faţă de homosexuali şi lesbiene şi opinia că aceştia sunt într-un fel inferiori heterosexualilor." (Kranz şi Cusick, Gay Rights, pag. 155)

Homo – (nicidecum din latină “homo”, om) – adică acelaşi, adică homosexual
fobie – frică, teamă
"Se pare că în ultimii douăzeci de ani, termenul homofobie a fost generalizat pentru a descrie orice atitudine, concepţie sau atitudine negativă faţă de homosexuali (Haaga, 1991; Fyfe, 1983)."
"Pe măsură ce cuvântul "homofobie" a devenit tot mai utilizat, a început să fie folosit şi de specialişti şi non-specialişti pentru a indica orice atitudine, concepţie sau acţiune negativă la adresa homosexualilor, rezultatul fiind acela că termenul şi-a pierdut mult din precizia iniţială." (Hudson şi Ricketts, "A Strategy for the Measurement of Homophobia," pag. 357)

Homofobia – termen inventat de promovatorii homosexualităţii!
Homofobie este un cuvânt inventat de promotorii homosexualităţii pentru a descrie acele "atitudini şi acţiuni" ale celor care se opun homosexualităţii. Iniţial, homofobia a fost definită ca "teama sau frica de contact apropiat cu homosexualii". Nu se ştie sigur însă de unde provine acest cuvânt. În articolele şi cărţile care dezbat homofobia există două viziuni. "Cuvântul, care se pare că a apărut în anii 1960, a fost folosit de K. T. Smith în 1971 într-un articol intitulat "Homofobia: O încercare de profil de personalitate."

În anul 1973, cînd homosexualitatea a fost privită de acum ca o opţiune de viaţă normală şi sănătoasă, au apărut însă noi întrebări: care sunt etiologia şi caracteristicile indivizilor care au atitudini şi reacţii negative faţă de homosexuali şi homosexualitate? Care este soluţia pentru aceste atitudini?", Iată de ce au inventat homofobia.

Concluzie: Prin homofobie, promovatorii homosexualităţii au reuşit să scoată homosexualitatea  din lista bolilor psihice, dar i-au acuzat că sunt bolnavi cei ce nu sunt deacord cu homosexualitatea.

Aceasta le dă posibilitatea promovatorilor homosexualităţii, în ţările ce au adoptat legea nedescriminare, să pedepsească orice persoană ce îşi arată nemulţumirea faţă de homosexuali. Poţi fi pedepsit pentru că te-ai uitat la un homosexual în aşa fel că lui nu i-a plăcut. Adică, ca să nu-i discrimineze pe homosexuali, i-au discriminat pe heterosexuali! Pentru că nu ai dreptul să-ţi expui părerea ta despre homosexualitate – vei fi acuzat de homofobie, nu ai dreptul să îţi expui priorităţile tale, în Cine crezi, adică nu ai dreptul să spui că eşti creştin – vei fi acuzat de homohobie. Nu ai dreptul să înveţi copii modul normal de viaţă – vei fi acuzat de homofobie. Iar homosexualilor li se deschide libertatea în toate: ei au dreptul să spună cine sunt, ce fac, de ce fac, să înveţe pe alţii cum să facă. Au dreptul să înveţe chiar şi copii noştri la şcoală sau grădiniţă. Nediscriminarea homosexualilor, aduce ca rezultat discriminarea  heterosexualilor!

"Homofobia" nu este o "fobie"!

În sens clinic, o fobie este o teamă iraţională de ceva; un individ care are o fobie încearcă să evite ceea ce îi declanşează acea teamă. Dacă nu pot evita obiectul fobiei lor, acesti oameni o suportă într-o manieră foarte neplăcută.

"O fobie este în principal teama iraţională de ceva. Nu este o boală. Nu este o tulburare mintală." (www.pe2000.com/phobiawhat.htm)
"O fobie este o teamă persistentă, excesivă şi nerealistă faţă de un obiect, persoană, animal, activitate sau situaţie. Persoana care are o fobie ori încearcă să evite acel ceva care îi declanşează teama, fie îl suportă cu anxietate şi mari probleme." (www.intelihealth.com/IH/ihtIH/WSIHW00/9339/9475.html)

    Deci, folosind definiţiile şi descrierile de mai sus, folosite şi de cei care promovează homosexualitatea, avem utilizarea greşită a acestui cuvânt.

    Ca să înţelegem acest lucru, trebuie să comparăm fobia cu ceea ce ei numesc homofobie.
     Mai jos se află o schemă cu ceea ce foloseşte Haaga pentru a avansa ideea că homofobia este o prejudecată şi nu o fobie, aşa cum este aceasta definită în sens medical. Persoana care suferă de o fobie are o anxietate, îşi vede temerile ca fiind excesive, evită ceva şi deci ea este cea care trebuie să se schimbe. Cel care însă are o prejudecată este supărat pe un altul, îşi justifică mânia, foloseşte un comportament agresiv în discriminarea celuilalt; aici persoana prejudiciată şi discriminată este cea care trebuie să se schimbe.

fobie

homofobie (prejudecată)

Emoţii problematice, anxietate

Consideră propriile emoţii ca fiind excesive şi nejustificate

Comportament problematic, evitare

Agenda politică privind ţinta: nu există ţintă

Ideea de schimbare: el însuşi trebuie să se schimbe

Mânie

Consideră propriile emoţii ca fiind justificate

Agresivitate

Discriminare împotriva ţintei

Ţinteşte pe ceilalţi, ceilalţi trebuie să se schimbe

 

"În concluzie, constatările  studiilor arată că utilizarea pe scară largă a termenului "homofobie" pentru a descrie răspunsul anti-homosexual este inexactă şi necorespunzătoare, termenul trebuind a fi folosit numai pentru acei câţiva indivizi care demonstrează un real răspuns fobic faţă de homosexuali şi lesbiene. Mai mult, acest studiu sugerează destul de puternic că majoritatea reacţiilor anti-homosexuali intră în categoria prejudecăţilor …" (Logan, Homophobia? No, Homopredjudice, pag. 50)

Single Post Navigation

29 thoughts on “Homofobie – adevăr sau minciună?!

 1. Wikipedia da urmatoarea definitie pentru homofobie:
  Homofobia este o fobie (aversiune sau teamă patologică) care se manifestă printr-o discriminare sau ură faţă de persoanele cu o orientare sexuală alta decât cea heterosexuală, în principal faţă de homosexuali. Homofobia poate fi clasificată drept un tip de xenofobie. Adjectivul asociat este „homofobic”.
  Discriminarea deci intra in homofobie. Ura, pe care o emani tu pe acest blog, fata de persoanele LGBT este o forma de homofobie. Homofobia exista, iar tu incerci sa iti gasesti schuze si justificari homofobiei tale spunand ca nu exista.

 2. Draga Ana, sau All Gay,

  Nu sunt homofob. Stii ce inseamna o fobie? Desi ai citit in widipedia, nu intelegi acest lucru… O AVERSIUNE SI TEAMA PATOLOGICA. Homofobia este un termen inventat de homosexuali pentru asi justifica comportamentul si faptul ca oamenii ii condamna pentru stricaciunea lor. Din totdeauna oamenii au condamnat homosexualii pentru STRICACIUNEA ce o practica. Acum homosexualii ii fac bolnavi pe cei ce ii condamna, ca sa nu spuna ca nu e bine cu ei personal.

  Dupa logica ta, chiar si Dumnezeu este homofob. Pentru ca tot ce am scris in acest blog despre homosexuali, este bazat pe Biblie, este ceea ce spune DUmnezeu prin Cuvantul Sau.

 3. Radu Blendarencu on said:

  Mereu homosexualii i-au catalogat pe acei care nu sunt de acord cu modul lor desfrinat de viata drept homofobi. Este un termen inventat de miscarile gay. Cei ce descrimineaza societatea de fapt sunt anume homosexualii. Judecati si singuri, toti care nu sunt de acord cu ei trec in lista homofobilor.

 4. Erik Brewer on said:

  Mersi de argumentele. Adavarul arata cine are dreptate dar pentru homosexuali adevarul nu conteaza de loc, traiesc prin minciunii si jumatatea de adevar.

 5. Da, prin siretlicurile lor, vor sa discrimineze pe altii. Anume aceasta se intampla in statele in care s-a adoptat legea pentru minoritatile sexuale. Oricine nu este deacord cu ei, este plasat automat in categoria „homofob.”

 6. Pe zi ce trece vad ca voi cei crestini,traiti degeaba.Nu aveti cultura,nu cititi in afar de biblie nimk .Stiinta este eronata,numai biblia spune adevarul .Nu intelegeti baza democatiei ,nu intelegeti ce rol are sexualitatea cu baza omului,nimk.Sincer.mi-e mila de voi,traiti 70-80 de ani degeaba.Traiti ca sa mancati,sa faceti bani si sa faceti sex si pe toate aceaste mici placeri ale voastre le respingeti si le stigmatizati.Of ,trist e sa fi animal.Uitati ca omul are ratiune,la voi ratiunea nu se aplica.Voi aveti bine impregnat instinctele animalice in voi.Incercati sa ziceti ca biblia condamna homosexuali pe baza Sodomei(oameniilor cititi in leviticus care sunt cazule pentru care a pedepsit D-zeu Sodoma).O intrebare,cati dintre crestini au citit biblia toata nu doar pasaje?Cati dintre voi ati studiat religiile lumii ca sa intelegeti ce este cu biblia?Cati dintre voi stiti ca biblia si cu statul si politica nu au nimk?Am citit bibia de n ori in cadrul liceului teologic pe care l-am absolvit si nimeni nu a reusit sa imi explice de ce a fost canonizat impreuna un maniuc de texte atat de diferit care in fapt se contrazic violent.Nu exista nici o unitate concordanta ,asa zisul fir de aur care uneste biblia:aici e ochi pentru ochi,dinte pentru dinte(VT) si dincole e intoarce si celalalt obraz (NT).Aici e razboi ,proprietate si epurare de natiuni(vt) si dincolo e proprietate la comun ,pasnicie si umilinta (nt).Oricat ar incerca teologii sa explice de ce cartile nt stau in continuarea vt ,orice persoana cu ratiune si bun simt vede clar ca sunt 2 filozofi teiste,total diferite.In plus de asta sa nu uitam ca multe dintre jurnalele si scrisorile primilor crestini care sunt de fapt la fel de valoroase ca si epistolele NT au fost respinse de la canonizare doar pentru ca nu corespundeau cu viziunea care se dorea promovata la aceea vreme.Pentru mai multe informatii de bun simt despre biblie cititi biblia in primul rand ,culturile lumii si istoria si poate o sa va ajute si site-ul evilbible.com ,unde veti vedea discrepantele de logica ale bibliei.

 7. Pentru Garfield4tales

  Nu stiu ce liceu teologic ai facut, dar se vede clar că nu ai nimic de a face cu Biblia…

  1. Mai întâi de toate – orice creştin nu trăieşte doar să facă bani, sex, să crească burtă etc. Asta fac din contra cei ce nu cred în Dumnezeu. Ei doar asta şi fac. Trăiesc pentru viaţa de pe acest pământ. Creştinii trăiesc ştiind că după moarte există o altă viaţă. Depinde cum vei trăi viaţa pe acest pământ. Vei ajunge ori în rai, ori în iad.

  2. Se vede că nu cunoşti nimic despre cazul cu Sodoma şi Gomora. Citeşte aici şi vei vedea mai multe.

  3. Despre faptul că V. T. se contrazice nu N.T. – N.T. nu contrazice V.T. ci îl completează. Biblia spune că V.T. sau Legea :
  Gal 3:19 Atunci pentru ce este Legea? Ea a fost adaugata din pricina calcarilor de lege, pana cand avea sa vina „Samanta“, careia ii fusese facuta fagaduinta; si a fost data prin ingeri, prin mana unui mijlocitor.
  Gal 3:21 Atunci oare Legea este impotriva fagaduintelor lui Dumnezeu? Nicidecum! Daca s-ar fi dat o Lege care sa poata da viata, intr-adevar, neprihanirea ar veni din Lege.
  Gal 3:24 Astfel, Legea ne-a fost un indrumator spre Hristos, ca sa fim socotiti neprihaniti prin credinta.
  Gal 5:14 Caci toata Legea se cuprinde intr-o singura porunca: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.“
  Deci Legea, V.T. este un îndrumător spre Hristos!

  4. Eu am citit Biblia în întregime şi cred că 90% din creştinii adevăraţi au citit-o la fel. Am studiat religiile lumii şi am constatat faptul că NICI O REGILIGIE A LUMII NU ARE UN DUMNEZEU CARE A MURIT ŞI A ÎNVITAT; CARE S-A JERTFIT PENTRU OMENIRE. Isus a învins moartea şi a dovedit că este Fiul lui Dumnezeu. Dumnezeu există şi fiecare vom sta în faţa Lui.

  Poţi citi şi aceste articole pentru a înţelege mai multe despre homosexuali.

  Şi acestea.

 8. pentru maranatta

  Biblia chiar si noul testament indeamna si incurajeaza institutia sclaviei.
  Except for murder, slavery has got to be one of the most immoral things a person can do. Yet slavery is rampant throughout the Bible in both the Old and New Testaments. The Bible clearly approves of slavery in many passages, and it goes so far as to tell how to obtain slaves, how hard you can beat them, and when you can have sex with the female slaves.

  Many Jews and Christians will try to ignore the moral problems of slavery by saying that these slaves were actually servants or indentured servants. Many translations of the Bible use the word “servant”, “bondservant”, or “manservant” instead of “slave” to make the Bible seem less immoral than it really is. While many slaves may have worked as household servants, that doesn’t mean that they were not slaves who were bought, sold, and treated worse than livestock.

  The following passage shows that slaves are clearly property to be bought and sold like livestock.

  However, you may purchase male or female slaves from among the foreigners who live among you. You may also purchase the children of such resident foreigners, including those who have been born in your land. You may treat them as your property, passing them on to your children as a permanent inheritance. You may treat your slaves like this, but the people of Israel, your relatives, must never be treated this way. (Leviticus 25:44-46 NLT)

  The following passage describes how the Hebrew slaves are to be treated.

  If you buy a Hebrew slave, he is to serve for only six years. Set him free in the seventh year, and he will owe you nothing for his freedom. If he was single when he became your slave and then married afterward, only he will go free in the seventh year. But if he was married before he became a slave, then his wife will be freed with him. If his master gave him a wife while he was a slave, and they had sons or daughters, then the man will be free in the seventh year, but his wife and children will still belong to his master. But the slave may plainly declare, ‘I love my master, my wife, and my children. I would rather not go free.’ If he does this, his master must present him before God. Then his master must take him to the door and publicly pierce his ear with an awl. After that, the slave will belong to his master forever. (Exodus 21:2-6 NLT)

  Notice how they can get a male Hebrew slave to become a permanent slave by keeping his wife and children hostage until he says he wants to become a permanent slave. What kind of family values are these?

  The following passage describes the sickening practice of sex slavery. How can anyone think it is moral to sell your own daughter as a sex slave?

  When a man sells his daughter as a slave, she will not be freed at the end of six years as the men are. If she does not please the man who bought her, he may allow her to be bought back again. But he is not allowed to sell her to foreigners, since he is the one who broke the contract with her. And if the slave girl’s owner arranges for her to marry his son, he may no longer treat her as a slave girl, but he must treat her as his daughter. If he himself marries her and then takes another wife, he may not reduce her food or clothing or fail to sleep with her as his wife. If he fails in any of these three ways, she may leave as a free woman without making any payment. (Exodus 21:7-11 NLT)

  So these are the Bible family values! A man can buy as many sex slaves as he wants as long as he feeds them, clothes them, and screws them!

  What does the Bible say about beating slaves? It says you can beat both male and female slaves with a rod so hard that as long as they don’t die right away you are cleared of any wrong doing.

  When a man strikes his male or female slave with a rod so hard that the slave dies under his hand, he shall be punished. If, however, the slave survives for a day or two, he is not to be punished, since the slave is his own property. (Exodus 21:20-21 NAB)

  You would think that Jesus and the New Testament would have a different view of slavery, but slavery is still approved of in the New Testament, as the following passages show.

  Slaves, obey your earthly masters with deep respect and fear. Serve them sincerely as you would serve Christ. (Ephesians 6:5 NLT)

  Christians who are slaves should give their masters full respect so that the name of God and his teaching will not be shamed. If your master is a Christian, that is no excuse for being disrespectful. You should work all the harder because you are helping another believer by your efforts. Teach these truths, Timothy, and encourage everyone to obey them. (1 Timothy 6:1-2 NLT)

  In the following parable, Jesus clearly approves of beating slaves even if they didn’t know they were doing anything wrong.
  The servant will be severely punished, for though he knew his duty, he refused to do it. “But people who are not aware that they are doing wrong will be punished only lightly. Much is required from those to whom much is given, and much more is required from those to whom much more is given.” (Luke 12:47-48 NLT)

  discriminarea si supunerea sexista si misogina a femeii ,neimplicarea politica si doar supunerea fata de autoritati a crestinilor ,renuntarea la dreptul de proprietate si trairea la comun(comunismul bisericii primare).Daca citeai ceva din cultura lumii in toata viata ta animalica ,descopereai faptul ca baza statului si a legilor nu a fost biblia ci bunul simt uman care iti lipseste cu desavarsire-o gramada de popoare pagane care nu aveau nici o legatura cu crestinismul aveau legi mult mai avansate si mai bine puse la punct decat poporul iudaic.Nu uita sau in cazul tau ,afla ca democratia vine din grecia antica,statul renumit pentru libertinajul fata de homosexuali.Iti lipsesc atatea piese din puzzle-lul intelectual si cultural incat esti fara speranta .Oameni dedicatii urii ca voi sunt plini de otrava si nu fac bine niciodata.

  Se vede ca nu ai citit nimk despre alte religii sau pentru tine religiile sunt crestine,musulmane si iudaice.In religia vechiului egipt,sacrificiul lui horus pentru omenire,sacrificul lui mitras pentru omenire in cea indo-iraniana,Quetzalcoatl la mayasi si multi altii….Adevarati crestini adevarati nu stau pe bloguri sa se certe cu lumea si sa isi impuna punctul de vedere intre „una mica” la un porn cu fetite.ma scutesti ,stiu cum sunt crestini k voi astia de pe net ca doar am avut sute impreajma la seminarul teologic.Va tineti mai bun ca toti si dati predici in timp ce viata voastra e o contradictie totala cu viata lui Iisus.Nu cred k Iisus s-ar fi certat pe bloguri si ar instiga la ura impotriva altor oameni.Crestinii adevarati se izoleaza de lume desi traiesc in ea si isi vad de credinta lor fara sa se implice in chestiuni politice cu zelul unor dictatori dementi.
  Dumnezu a spus Deuteronomul 30:19 Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,

  de unde reiese ca liberul arbitru este darul divin cel mai de pret .Daca Dumnezeu ne-a lasat libertatea de alegere ,cine sunteti voi ca sa ne-o luati?Cine sunteti voi ca sa ne judecati cand singurul care are acest drept este Dumnezeu ?Nu putea Dumnezeu in atotputernicia Lui sa forteze mintea oamenilor si inclusiv cea a lui Lucifer inspre bine ?Voi deja ati inceput epurarea si razboiul cu liberul arbitru?Nu am venit sa iti bag pe gat nimk si nu am sa fac parade cand o sa am dreptul sa fac tot ceee ce doresc cu viata mea fara sa imi impui tu ce e bine si rau pentru mine.Atata timp cat tu esti ofensat/a de drepturile mele civile(si nu religioase) de a-mi alege cum sa imi traiesc viata nu imi pasa catusi de putin ce ai de bolborosit.Nu am sa iti flutur in fata curcubee cand nu o sa mai imi fluturi nici u o carte in care se taiau capre acum 5000 de ani .Cand imi iei dreptul de a-mi alege singur drumul ,imi iei un drept pe care Dumnezeu mi l-a dat .Cine te crezi u sa faci asta in numele celui pe care prtinzi ca il slujesti ?Vezi-ti de mantuirea ta k eu si cei ca mine nu o sa iti rapim Raiul.si citeste argumentele pro si contra gay obiectiv asa cum ar face-o orice persoana care cauta Adevarul .

 9. Erik Brewer on said:

  Garfield
  You just copied and pasted the same lies that you addressed to me (even though I disproved your lies and showed you where you are wrong). You are a typical liberal (Hitler had the same motto that you are using „I you tell a lie long enough and loud enough then people will start to believe it).

 10. Well this is applying to you to. dear Erik

 11. psiholog on said:

  80% din homofoby sunt gay reprimatii,homo-fobia nu e cuvantul potrivit ci neintelegerea si normalitatea din punctul lor de vedere…heterosexualii intotdeauna va privi homosexuali k fiind bolnavii,nebunii,dar de fapt ei nu au nici o boala este doar o alegere,iubirea nu e o boala ci pur si simplu asa este,asa sunt ei pur si simplu…homosexuali „devin”(nu s-a demonstrat genetic k se nasc cu asta) datorita esecurile cu sexul opus,cei care au o sensibilitatea iesita din comun(barbatii de obicei,sau o copilarie mai efeminata),si in mare parte in ziua de azi cei care le plac sexul cu persoane de accelasi sex,in fine aceia se numesc obsedaty sexulaii deoarece nu au sentimente fata de sexul opuss,iubirea e cel mai puternic sentiment fara de care o persoana umana nu ar putea trai,se desfasoara diferit de la o persoana la alta,d-zeu nu pedepseste iubirea…poate sexul

 12. psiholog on said:

  80% din homofoby sunt gay reprimatii,homo-fobia nu e cuvantul potrivit ci neintelegerea si normalitatea din punctul lor de vedere…heterosexualii intotdeauna va privi homosexuali k fiind bolnavii,nebunii,dar de fapt ei nu au nici o boala este doar o alegere,iubirea nu e o boala ci pur si simplu asa este,asa sunt ei pur si simplu…homosexuali „devin”(nu s-a demonstrat genetic k se nasc cu asta) datorita esecurilor cu sexul opus,cei care au o sensibilitatea iesita din comun(barbatii de obicei,sau o copilarie mai efeminata),si in mare parte in ziua de azi cei care le plac sexul cu persoane de accelasi sex,in fine aceia se numesc obsedaty sexulaii deoarece nu au sentimente fata de accelasi sex,iubirea e cel mai puternic sentiment fara de care o persoana umana nu ar putea trai,se desfasoara diferit de la o persoana la alta,d-zeu nu pedepseste iubirea…poate sexul

 13. Bine spus – „in fine aceia se numesc obsedaty sexulaii deoarece nu au sentimente fata de accelasi sex,iubirea e cel mai puternic sentiment fara de care o persoana umana nu ar putea trai”

  Ceea ce ii motiveaza pe homosexuali sa faca aceste scarbosenii, este doar stricaciunea si pofta lor stricata.

 14. maranatta …adu te rog dovezi k homosexualii nu se iubesc si ca doar sexul il au in comun,si nu imi trebuie povesti ,dovezi palpabile.pt k eu am sa iti aduc dovezi ca straight se casatoresc si nu se iubesc si k sexul e la fel de „pacatos „si la straight cat si la gay.so…alte motive pentru care gayii nu se pot casatori sau inventeaza cuvinte gen”homofobie”cum ziceti voi

 15. Pentru Garfield4tales

  Fiintele umane nu se nasc homosexuale, ci sunt influentate sa adopte un astfel de mod de viata. Aceasta este concluzia cvasi-unanima a multor marturii publicate recent int-o serie de articole din publicatia engleza TimesOnLine. Iti recomand o marturie publicata pe 18 ianuarie, in care autorul descrie cum a fost atras in acest stil de viata pe cand lucra la BBC unde, afirma el, “homosexuality was very nearly compulsory” (homosexualitatea era aproape obligatorie).

  Citeste mai multe aici: https://maranatta.wordpress.com/2010/01/26/cum-ataca-homosexualii-omenirea/#more-1825

 16. De ce imi raspunzi la o provocare cu alta provocare?De ce refuzi sa imi aduci dovezi la o afirmatie.Pe lumea asta nu exista doar homosexuali si straight ,exista si bisexualitate-care se zice k este baza umana.Chiar am un prieten care este bisexual ,a avut relatii cu baieti(si nu le regreta) si acum este intro relatie heterosexuala fericita si nu inseala ci este fidel prietenei lui ,prietena lui stie de bisexualitatea lui si nu ii este frica de asta.Se iubesc.
  So …majoritatea care sunt gay nu sunt atrasi in lumea asta gay…multi cresc pana la 18-19 ani crezand k sunt singuri de pe pamant care sunt homosexuali-si atunci de unde sunt atrasi?Vine mama si imi zice sa ma fac gay ca e bine?Argumentul cu televizorul si internetul si presa cade ,pentru ca nu poti da vina pe aceasta mass-media,pentru ca u iti crestii copii si nu mass-media ,desi in unele cazuri,televizorul iti creste copii.Fa un efort si cand te pui sa raspunzi la o intrebare :citeste intrebarea si raspunde pe subiect si nu bate campii pe ce iti convine tie ,e ridicol sa discuti cu un astfel de om cu corpotament autist si totusi maniaco-convulsiv.FOCUS!

 17. Pentru Garfield4tales

  🙂 Nu inteleg… marturia unui om care marturiseste ca a fost impus, influentat sa intre in aceste practici scarboase, pentru tine nu sunt o dovada? Atunci nu iteleg ce intelegi tu prin Dovezi!

  Iti mai dau si alte dovezi, daca ceri:

  Homosexualitatea nu poate constitui o mutaţie genetică. Deşi un comportament determinat genetic are tendinţa să persiste într-o familie timp de mai multe generaţii, cu modificări minime şi foarte lente, în cazul unei mutaţii genetice schimbările pot fi bruşte. Însă pentru a se petrece aceasta, este nevoie ca mai multe gene să devină mutante în acelaşi timp – un scenariu imposibil. Din punct de vedere genetic este imposibilă schimbarea simultană chiar şi a numai cinci sau sase gene.

  Dacă homosexualitatea ar fi genetică sau determinată genetic într-o manieră decisivă, atunci „gena” sau „genele homo” nu s-ar putea menţine în cadrul unei populaţii. (Un adult are nevoie în medie de un copil pentru ca una sau mai multe gene specifice, prezente la adult, să rămână în codul genetic. Însă, în medie, cinci homosexuali „exclusivi” au un singur copil. În aceste condiţii, homosexualitatea ar dispărea după câteva generaţii. Evident, nu aşa stau lucrurile. Totuşi, aproximativ 50% dintre homosexuali sunt sau au fost căsătoriţi, fiind bisexuali, şi au în medie 1,25 copii. Homosexualii exclusivi şi bisexuali, luaţi laolaltă, au numai 0,9 copii în medie, ceea ce înseamnă că o genă sau genele homo ar dispărea încet dar sigur din moştenirea genetică.)

  Dean Hamer, unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai unei baze genetice a homosexualităţii, admite că orientarea sexuală nu poate fi determinată de o singură genă.

  (Citeste mai multe aici: http://www.homosexualitate.ro/stiinta.html )

 18. Iar vorbeti pe langa ,eu am vorbit despre iubire .Faptul k nu este genetic homosexualitatea asta nu inseamna k e impusa .La un copil de 5 ani cand realizeaza k este atras de partea masculina mai mult decat partea feminina ,cine i-a impus lui asta-si vorbesc pe vremea cand mass-media nu era asa in floare-sa zicem k in perioada cand in Romania era sistemul comunist-cine le-a impus?Ceausescu le-a impus asta?Sexualitatea este fluida.Vorbesti de parca stii ce este sexualitatea.Sexualitatea nu se rezuma doar la sex.Noi oamenii nu mai suntem naturali.Tot ce am facut pana acuma ne-a indepartat de la ceea ce este natural .Si atunci revin,cine le influenteaza pe anumite persoane sa devina homosexuale?Ti-am pus asa de multe intrebari la care nici nu te-ai obosit sa raspunzi.Iubirea dintre 2 homosexuali ,unde este?Sunt cazuri in care unul dintre parteneri isi da viata pentru binele celuilalt partener.Si-atunci…asta nu e iubire?

 19. Pentru Garfield4tales

  🙂 faptul ca nu ai ce spune la argumentele care ti le-am adus, nu inseamna ca „vorbesc pe langa: 🙂

  Vorbesti de un copil de 5 ani 🙂 🙂 🙂 si acesta este argumentul tau? Un copil de 5 ani inca nu intelege nimic in sex si nu are atractii!!! Este normal sa se inteleaga mai bine cu un baiat, sa doreasca sa isi faca prieteni de parte masculina. La fel si fetele. Iar voi gasiti in aceasta argumente pro homosexualitate?! Erezii! Un copil nu are atractii la aceasta varsta. Majoritatea homosexualilor recunosc ca au devenit homosexuli in urma motivarii cuiva, sau pentru ca au avut o copilarie nereusita etc.

  Copiii şi adolescenţii care se confruntă cu tulburări de identitate sexuală (TIS) cresc deseori în familii în care comportamentul trans-sexual (de confuzie între sexe) este tolerat sau chiar încurajat ca reprezentând „o fază,” afirmă Dr. Kenneth Zucker într-un număr recent al publicaţiei Child and Adolescent Psychiatric Clinics of North America.

  Dr. Zucker de la Clinica pentru Copii şi Adolescenţi cu Probleme de Identitate Sexuală din Toronto, Canada, observă că aceşti copii se formează aşa în familii unde psihopatologia maternă este evidentă, ei dezvoltând o angoasă separativă din cauza mamei care nu este prezentă din punct de vedere emoţional.

  De asemenea, se pare că şi reversul este adevărat. Analizând cercetările privind TIS şi relaţiile parentale, Zucker menţionează un studiu clinic realizat de Stoller, care a remarcat că băieţii cu probleme de identitate sexuală aveau o relaţie extrem de apropiată cu mama lor şi o relaţie distantă cu tatăl. Un alt cercetător a evaluat timpul pe care tatii îl petrec alături de băieţii lor efeminaţi în primii cinci ani de viaţă. R. Green, în „Sindromul băiatului efeminat,” constata că tatii băieţilor efeminaţi petrec mai puţin timp cu fiii lor între vârsta de doi şi cinci ani decât tatii subiecţilor de control. Mamele băieţilor efeminaţi petrec şi ele mai puţin timp cu băieţii lor decât mamele băieţilor din grupul de control.

  Zucker a analizat şi datele actuale privind o componentă biologică a TIS la copii şi adolescenţi. El a remarcat: „Cercetătorii nu au putut identifica o anomalie biologică sau o variabilă evidentă asociată cu TIS. Există însă dovezi că anumite tendinţe comportamentale determinate de procese biologice îi caracterizează oarecum pe copiii cu TIS.” continuare pe http://www.homosexualitate.ro/copii.html

 20. Eu vorbesc despre iubire ,u vorbesti despre cercetari si sondaje.Am inteles cat intelegeti din iubire,imi pare rau ca ti-am consumat timpul,chiar nu trebuia.Have a nice life!

 21. Erik Brewer on said:

  Nu conteaza cat de multa dovada le dai homosexualilor, ei cred ce vor sa creada pentru ca lor nu le pasa de Adevar ci le pasa de agenda lor personala (cu sau fara dovada). Va raspunde Garfield tot timpul asa cand n-are un argument fata de argumentul tau bine fondat de dovada.

 22. Pentru Garfield

  Te contrazici singur pe tine: intr-un comentariu mai sus ceri dovezi, apoi dupa ce le-ai primit si nu ai nimic cu ce sa le contrazici te justifici cu o eschivare de la tema. Ei, asta e,
  Erik Brewer a mentionat corect:”Nu conteaza cat de multa dovada le dai homosexualilor, ei cred ce vor sa creada pentru ca lor nu le pasa de Adevar ci le pasa de agenda lor personala”

 23. Pentru Garfield4tales

  Vorbeai despre iubire intre homosexuali? Iata ce fel de iubire au ei!

  Monogamia si fidelitatea intre homosexualii casatoriti este cvasi-inexistenta. Un studiu asupra cuplurilor homosexuale canadiene care au durat mai mult de un an indica ca doar 25% dintre parteneri sunt fideli. 10-15% dintre homosexualii care au participat la studiu au afirmat ca in cursul vietii au avut mai mult de 1.000 de parteneri sexuali! In medie, homosexualii au intre 101 si 500 de parteneri sexuali pe parcursul vietii. Chiar si activistii homosexuali sunt ingrojorati de aceste statistici si incep sa recunoasca ca redefinirea casatoriei va forta societatea pe o panta alunecoasa care va duce inevitabil la legalizarea poligamiei si a relatiilor poliamoroase

  http://newsbusters.org/blogs/carolyn-plocher/2010/01/27/behar-accidentally-outs-gays-says-monogamy-too-much-trouble

 24. Pingback: Un articolul bun despre minciuna cuvantului “homofobie” « Erik and Elena Brewer's Weblog

 25. Pingback: Homosexuals want to manipulate young people « Erik and Elena Brewer's Weblog

 26. Nu imi vine sa cred cat de mult ii dispretuiesti pe acesti oameni.
  Tu chiar crezi ca toti sunt desfranati? Cei ”normali” nu pot fi desfranati dragule/draguto? 🙂
  Apropo,in natura exista animale care sunt gay…acelea de ce-s gay ? Fac pacate? (hopa,animalele nu pot face pacate) ele asculta de Dumnezeu…dumnezeu le creeaza asa.
  Deci? Dumnuezeu le creeaza homosexuale…de ce?!

 27. 🙂 animale gay – este o poveste de a homosexualilor.
  în plus – vrei să fii ca un animal ? … credeam că nu luăm exemple de la animale

 28. Pingback: Homosexualitatea are o latura intunecata, cei ce o promoveaza o ascund sau nu o cunosc? | Curbet Alexandru

 29. Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you finding the time and energy to put this informative
  article together. I once again find myself personally spending way too
  much time both reading and commenting. But so what,
  it was still worthwhile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: