Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Noul cod cu privire la comportament ameninţă şcolile din Marea Britanie


british-flag-640      În Marea Britanie a fost acceptat codul ce cuprinde norme speciale pentru comportarea învăţătorilor, profesorilor, în conformitate cu care, în şcolile creştine în mod obligatoriu trebuie să fie permisă propaganda islamului şi a homosexualismului – anunţă Portalul invictory.org, Christian Telegraph cu trimitere la Baptist Press.
Unul din paragrafele acestui cod cere profesorilor „să se lupte activ cu discriminarea” şi „să înveţe egalitatea şi diversitatea valorilor”. Împotriva profesorilor care nu vor împlini noile reguli, sunt este permis înaintarea plângerilor, în conformitate cu care, atât profesorii, cât şi şcolile, pot fi pedepsite.

   british_school   Profesorilor din orice şoală din Marea Britanie, li se va cere ca să semneze noul cod, înainte ca să fie începută implantarea acestor reguli în sistemul de învăţământ din Marea Britanie. Noul cod va avea influenţă asupra tuturor şcolilor din Marea Britanie
Vreau să atrag atenţia, că Marea Britanie a fost una din primele ţări care a acceptat în legislaţia sa sintagma „orientare sexuală”, care a avut un efect negativ asupra acestei ţări. Mai mult, despre efectele negative în urma adoptării sintagmei „orientarea sexuală” aprobate în Marea Britanie poţi citi aici.

     Astăzi, sub pretextul nedescriminării, şi în R. Moldova a fost elaborată legea Ne-discriminare care, poate fi adoptată, datorită interesului urmărit de „anumite persoane” în competenţă. Adoptarea acestei legi va aduce efecte groaznice asupra sistemului nostru de îvăţământ după exemplul din Marea Britanie. Va fi afectat nu numai sitemul de învăţământ, ci şi dreptul la propria opinii faţă de homosexuali, convingerile tale religioase, şi chiar modul de viaţă a familiei tale.

Reclame

Single Post Navigation

3 thoughts on “Noul cod cu privire la comportament ameninţă şcolile din Marea Britanie

 1. ghenadiana on said:

  Aceasta ne va aştepta şi pe noi şi sistemul nostru de învăţămînt dacă nu vom putea să oprim acest mare rău şi la noi în ţară! Vedem că răul progresează mai repede decît ne aşteptăm noi. Ştim tare bine să preluăm lucrurile rele din Europa……… şi tindem cu tot dinadinsul să facem parte componentă din ea, dar oare se merită cu aşa preţ?

 2. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Suntem de aceesi parere, dragi GhenaDiana. Vedem ca raul nu sta pe loc, dar inventează lucruri tot mai rele şi mai rele! Acum deja ştim ce ne aşteaptă dacă va fi adoptată legea ne-discriminare şi la noi în ţară!

 3. acum dacă toţi creştinii nu se vor uni forţele – răul acesta va progresa rapid .În Marea Britanie după ce au acceptat ceva similar (dar se pare că identic ) a venit un uragan de schimbări le lege , iniţiate tot de activiştii homosexuali .
  Acum să schimbi ceva în ţara respectivă este mai greu .
  Să dea Domnul ca în parlamentul ţării să ajungă deputaţi doar cei care vor opri acest rău .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: