Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Obama a promis să accepte declaraţia despre drepturile homosexualilor


SUA se va alătura la declaraţia ONU despre exluderea homosexualismului dinobama  lista crimelor, anunţă AFP.

Reprezentanţii oficiali din Casa Albă, susţin că SUA în scurt timp va adduce la cunoştinţă official Franţei despre dorinţa de a accepta această declaraţie, care a fost primită déjà în 66 de ţări, în numărul cărora intră şi Europa. Împotriva acestei declaraţii s-au arătat ţările musulmane şi Vaticanul – anunţă portalul creştin invictory.org cu trimitere la Lenta.ru

Acceptarea acestei mişcări, pentru drepturile homosexualilor poate duce la legalizarea căsătoriilor monogame, permiterea ca aceste cupluri să înfieze copii şi chiar acceptarea fecundării artificiale la cuplurile lesbi.

Presedintele Barak Obama a dat acordul să iscălească această declaraţie, care categoric nu a fost primită în decembrie 2008 de către ex-preşedintele D. Bush.

În prezent în şapte ţări ale lumii homosexualismul este socotit ca o crimă, care este pedepsită cu moartea.

Single Post Navigation

9 thoughts on “Obama a promis să accepte declaraţia despre drepturile homosexualilor

 1. Adrian si Violeta, de ce SUA trebuie sa aduca la cunostinta Frantei?

 2. Pingback: Percol real pentru Moldova în cazul în care va accepta proiectul nediscriminare. « Curbet Alexandru

 3. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Draga Langa Srgiu , daca ai observat, sursa articolului este un portal crestin, in limbar rusa. Dar cred ca trebuie sa aduca la cunostinta Frantei, pentru ca acest tratat este strins legat cu Europa, acum cred ca stii ce are comun Franta cu Europa

 4. ghenadiana on said:

  Daaaaaaaaaa, un „început promiţător”.

 5. maria on said:

  Da, foarte rau ca noul presetinte al Statelor Unite nu a inteles pericolul acestei declaratii. Este un model care ar putea influenta si alte tari. Doamne ai mila de tara noastra.

 6. Olga on said:

  „care a fost primită déjà în 66 de ţări, în numărul cărora intră şi Europa.”

  Interesant, de ce cu cat este mai agramat omul, cu atat este si mai intolerant? Adrian si Violeta, voi chiar nu stiti ca Europa nu este o tara? Se invata inca la scoala.

  Si sa nu uitati sa moderati acest comentariu. pentru ca nu-i o rusine sa fii asa ignorant si sa postezi pe blog prostii, e o rusine sa se vorbeasca despre asta.

 7. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Draga Olga , ne bucuram foarte mult de abilitatile tale istorice si de observarea dezvoltata pe care o ai. Vreau doar sa iti atrag atentia la anumite lucruri:
  1. Mai intii de toate, informatia este preluata de pe un portal de noutati internationale si expresia nu ne apartine noua
  2. Cind se vorbeste de cele 66 de tari, in care intra si europa, iti reamintim ca Europa, la rindul ei, dupa cite stim noi, este „compusa” din tari, adica tarile ce au aderat la Europa. Deci, cind se are in vedere Europa, se vorbeste despre tarile ce au aderat la ea. Imi pare ca anume asa se invata si in scoli.
  3. Nu stiu despre ce rusine vorbesti. Dar, daca tu vrei sa fii toleranta fata de homosexualism, noi nicidecum nu vom tolerea aceasta stricaciune a omenirii. Si nu ne vom rusina sa o spunem public ca „NU TOLERAM HOMOSEXUALISMUL!”

  Cred ca acum iti este putin mai clar. Europa nu este doar o tara. Deci daca vom adera la ea, toata stricaciunea va ajunge si la noi.

 8. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Draga Olga, am hotarit sa nu public mesajul tau urmator, pentru ca este provocator si chiar plin de ofensa… totusi sa stii ca nu suntem suparati pe tine. Incearca sa-ti expui gindurile fara ofensa si cred ca totul va fi ok.

 9. Pingback: Este Obama creştin? sau De ce trebuie să ştim principiile liderilor? « Curbet Alexandru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: