Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

David Wilkerson a preîntâmpinat lumea desrpre viitoarele nenorociri globale


untitled

Pe data de 7 martie,  pastorul  din New-York,bine cunoscut in întreaga lume, David Wilkerson, a publicat o preîntâmpinare despre o mare nenorocire ce va cuprinde întreaga lume. În mod analogic el a preîntâmpinat despre teractul de pe 11 septembrie 2001. Cu 6 săptămâni înainte de teract, el  a anulat orice activitate bisericească şi a chemat oamenii la rugăciune şi pocăinţă. Cu o noapte până la atac, el a fost îndemnat în duhul său ca să pregătească mai mlte porţii de sandvich. Toată biserica era ocupată cu pregătirea de sanvich toată noaptea, iar când dimineaţa au căzut avioanele, ei au fost de folos şi au avut posibilitatea să pună la dispoziţie braţe de muncă – transmite megaportalul http://www.invicotry.org cu trimitere la www.christ-for-all.narod.ru 

Mesajul a fost publicat pe blogul personal al lui David Wilkerson şi pe site-ul lui oficial.  În acest mesaj, pastorul atenţionează întreaga lume că Duhul Sfânt l-a îndemnat să trimită urgent acest mesaj urgent tuturor celor care sunt în lista de trimitere, cât şi prietenilor, şi episcopilor care i-am întâlnit în întreaga lume.
“Trebuie să se întâmple o mare nenorocire distrugătoare. Va fi straşnic, toţi se vor înfricoşa şi vor ajunge într-un tremur – chiar şi cei mai credincioşi dintre noi. “

“10 ani eu am preîntâmpinat despre o mulţime de incendii, care se vor cuprinde New-York-ul. Va fi cuprins întregul megapolis, împreună cu unele raioane din New-Djersi şi Connecticut. Majoritatea oraşelor în toată America se vor ciocni cu o dezordine publică mare şi incendii mari, asemănătoare cu acele văzute de noi cu mulţi ani în urmă în  Los-Angeles. Dezordinile publice şi incendii vor fi în oraşele întregii lumi. … Dumnezeu judecă păcatele Americii şi a altor naţiuni.” (rânduri din această preîntâmpinare)

Fiecare hotărăşte ce să facă cu acest mesaj, dar cred ca  orice preîntâmpinare de astfel gen trebuie să ne motiveze la pocăinţă. Răul în zilele noastre ajunge la culme, iar Dumnezeu nu lasă nepedepsit păcatul.

Care este starea ta spirituală? În cine îţi pui încrederea? Unde vei ajunge dacă astăzi mori? Eşti sigur că vei fi salvat? L-ai primit pe Hristos în inimă?

Reclame

Single Post Navigation

2 thoughts on “David Wilkerson a preîntâmpinat lumea desrpre viitoarele nenorociri globale

  1. editorcassh on said:

    de unde ştia el? 🙂

  2. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

    Draga editocrassh,

    Lucruri semilare de preintimpinare le-am auzit si de la Kay Artur, presedintele misiunii Precept Ministries, misiune ce invata cum sa studiezi Biblia inductiv. De aceea m-a pus pe ginduri si acest mesaj. In istoria omenirii, Biblia clar arata ca pacatul nu ramine nepedepsit. Iar noi suntem martori cum pacatul in lumea in care traim ajunge la culme. Dumnezeu pedepseste pacatul, El este un Dumnezeu Sfint.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: