Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Federaţia Rusă a ajuns la concluzia că cea mai efecientă luptă împotrivă la Hiv SIDA este promovarea valorilor familiale şi lupta cu desfrâul


Putem trage astfel de concluzii din proectul de lege cu privire la combaterea răspândirii pe teritoriul capitalei a celor infectaţi HIV-SIDA (предупреждении распространения на территории столицы ВИЧ-инфекции).

Au trecut deja timpurile când SIDA se socotea în primul rând o boală a narcomanilor şi a altor grupe de risc. Acum, sursa principală a celor infectaţi cu SIDA se socoate relaţiile sexuale în afara căsătoriei (mai mult de 50% de cazuri de infecare). Fiecare al doilea infectat cu Hiv SIDA este de vârsta 15-25 de ani. Anume până acum lor li s-a promovat lozinca din publicitate : „Siguranţa în relaţiile sexuale – alegerea mea!” Tineretul era convins de pe ecranele televizoarelor şi de pe placatele de publicitate prin care mereu i se comunica şi i se promova să poarte mereu cu ei prezervative.

O astfel de abordare a luptei împotriva la Hiv SIDA în parlamentul Rusiei este socotit greşit – doar promovatorilor unei vieţi în desfrâu. În proectul de lege este scris că bucletele tipărite din bugetul statului, cât şi panourile ş.a. , nu trebuie să demonstreze exemple unei „vieţi anti-sociale”, totodată să nu conţină informaţie ce duce în eroare despre infecatarea cu HIV-SIDA.
Conducerea Rusiei deasemenea au de gând să pună un control mai strict în faţa programelor de felul „îmărţirea seringelor pentru narcomani”, sau chiar publicitatea cu sloganul „sex fără pericol” (prezervativele). În loc de aceasta ei vor să promoveze relaţiile sexuale corecte, adică în cadrul familiei.

Anunțuri

Single Post Navigation

One thought on “Federaţia Rusă a ajuns la concluzia că cea mai efecientă luptă împotrivă la Hiv SIDA este promovarea valorilor familiale şi lupta cu desfrâul

  1. ghenadiana on said:

    foarte bună tendinţă!! Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei în acest sens.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: