Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Biserica Suediei a dat acordul să cunune homosexualii


           Cuplurilor homosexuale din Suedia le-a fost permisă oficierea căsătorieie şi în Biserici. Din punct de vedere juridic aceste căsătorii vor fi în totul egale cu căsătoriile normale. Această lege, parlamentul Suediei a primit-o  prin votul majorităţii. Legea va intra în vigoare pe 1 mai 2009.
            Din anul 1995 homosexualii din Suedia au primit dreptul să se căsătorească  (aşa numitul „parteneriat”), dar    întreprindă  manifestări bisericeşti, cum ar fi cununia, nu li se permitea.  Totuşi în Suedia căsătoria homosexualilor nu se delimita cu nimic de celelalte căsătorii, din punct de vedere juridic. Cel mai îngorzitor este că cuplurile homosexuale au dreptul să înfieze copii.  Preoţii au primit dreptul să participe sau nu la astfel de ceremonii. (Sursa megaportalul invictory.org)

 

    Exemplul Suediei, ne arată clar strategia homosexualilor. Care la prima vedere sunt nişte minorităţi care îşi cer drepturile, dar după o perioadă sunt nişte tirani care îşi impun stricăciunea tot mai mult şi mai mult. Astăzi R. Moldova este pusă în faţa alegerii – să accepte Legea ne-discriminare sau nu.  Nu cu mult timp în urmă această alegere a făcut-o Suedia. Iată la ce duce alegerea aceasta. Să nu facem aceeaşi greşeală.

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: