Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Barack Obama a afirmat că SUA nu se socoate o naţiune creştină


barack_obama La o conferinţă de presă a Turciei, destinată pentru dezvoltarea relaţiilor SUA cu ţările musulmane, preşedintele Barack Obama a afirmat că SUA nu se socoate o naţiune creştină – Christian Telegraph, LifeSiteNews. com.  Chiar dacă în SUA, procentul creştinilor în ţara noastră este destul de mare, noi nu ne credem o naţiune creştină, sau iudaică, şi nici musulmană – a afirmat Obama. – Noi ne credem o naţiune care pune accentul pe valori şi idealuri. 

Această  afirmaţie a preşedintelui SUA ne-a adus aminte de fraza rostită în anul 2007 : “ Nu importă cine am fost noi înainte, noi deja nu mai suntem doar o naţiune creştină…”
  Aceste cuvinte au stârnit o mulţime de nemulţumiri din partea poporului Statelor Unite, pentru că afirmaţiile lui au apărut  doar după o săptămână după ce  au fost publicate în jurnalul Newsweek, unde a fost prezentată statistica ce prezintă că în total  62 %   dintre cei întrebaţi au numit SUA naţiune creştină.  Liderii conservatişti  din SUA s-au pronunţat negetiv  faţă de afirmaţiile preşedintelui. “ Cu o mare stimă faţă de preşedinte, mulţi din noi suntem foarte înspăimântaţi de închinarea regelui Arabieie Saudite şi afirmaţiile despre faptul că noi nu mai suntem o naţiune creştină” – a afirmat Iegunda Levin,  – “ Eu aş spune că mulţi din noi înţeleg că – SUA a fost constituite ca o naţiune creştină şi au rămas aşa în decursul multor secole…”

Sursa: Invictory.com

Single Post Navigation

9 thoughts on “Barack Obama a afirmat că SUA nu se socoate o naţiune creştină

 1. şi aceasta e doar începutul.

 2. dumnezeueateu pe a spus:

  slava cerului, macar declarativ o tara libera de misticism si religie.

 3. Adrian & Violeta Blajinschi pe a spus:

  Nu e asa, domnule ateu. Indiferent ce declara acest presedinte, daca ai observat, SUA, care inseamna nu doar presedinte, oricum se considera o tara crestina. Asa au declarat 61% dintre interogati. Am accentuat primii pasi ai noului presedinte, care merge totalmente impotriva poporului SUA. Are pasi distrugatori fata de aceasta tara.

  Si nu am inteles de ce dai slava cerului daca nu crezi in Dumnezeu…

 4. preşedintele american se pare că doreşte din tot sufletul să nu fie asemănat cu fostul preşedinte , care se declara creştin şi că susţinea creaţionismul , era împotriva avorturilor şi nu încuraja homosexualii .
  Dacă lucrurile vor continua aşa – SUA riscă să aibă cel mai nedemn preşedinte , cu care nu se va mai putea mândri decât homosexualii şi ateii .

 5. dumnezeueateu pe a spus:

  Sunt ironic dragilor.
  However, degeaba se considera poporul sua crestin cat timp mare parte a lui nu este crestin.
  dupa invatatura ortodoxa oricum sunt 99% eretici asa ca ce conteaza ce se considera ei.
  plus ca daca ai urmarii cu atentie aceleasi tehnici de „taramul ales de dumnezeu” este folosit si de crestini din sua si de popii din romania.
  e o auto-amagire, tara mea e mai desteapta decat tara ta pentru ca o iubeste o entitate inexistenta.
  YUPII!

  procentul ateilor din america este de 16% ceea ce inseamna un numar onorabil.

 6. dumnezeueateu pe a spus:

  si in alta ordine de idei, cu ce te afecteaza ce face obama cu tara lui.
  l-a votat majoritatea, chestiunile astea cu spin republican nu ajuta cu nimic mai ales cand toata lumea e in gunoi financiar.
  sa dea dumnezeu niste miliarde tuturor economiilor globului sa vezi cum nu-i mai pasa nimanui de politica si incep sa se roage cu aviditate.

 7. Adrian & Violeta Blajinschi pe a spus:

  Cu parere de rau multi isi aduc aminte de Dumnezeu numai cind au nevoie de ceva… unii cind au nevoie de bani, altii cind au nevoie de sanatate, cineva sa scape de probleme. Cel mai tragic e ca sunt si altii care neaga ca El exista, doar cu scopul sa nu se simta vinovati de stricaciunea lor

 8. ghenadiana pe a spus:

  Acum vor vedea americanii pe cine au ales…

 9. Pingback: “Nu suntem o naţiune creştină” sau despre ipocrizia creştinilor degrabă vânători de Obama « Clujul Evanghelic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: