Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

„Curcubeul peste Nistru” … – publicitate plină de laşitate a celor ce promovează homosexualii


Am preluat acest articol de pe Moldova Crestina pentru ca mai multi trebuie sa vada lasitatea organizaţiei GenderDoc-M, care nu spune prea multe despre acest festival ducând populaţia în eroare. Iar conducerea noastră nu face nimic şi le permite să-şi promoveze valorile imorale!

Dacă locuieşti în Chişinău şi ai ocazia să vii de la Aeroport spre oraş, vei vedea şi acest panou publicitar.

Panoul publicitar al GenderDoc-M

Arată misterios panoul pentru că nu dă explicaţii ce fel de festival este acesta numit „Curcubeul peste Nistru”. Să vă spun la ce se referă. Organizatorii aşa numitului festival sunt Centrul de Informaţii „GenderDoc-M”, organizatie care promovează pe toate căile şi la toate nivelele homosexualitatea.

Panoul publicitar al GenderDoc-M pentru festivalul „Curcubeul peste Nistru”

Este pentru prima dată când ei au plasat un astfel de panou publicitar şi este încă un fel de a sfida populaţia, pentru că ei prezintă ca şi virtute un lucru ruşinos şi care este împotriva firii.

De ce au permis autorităţile plasarea acestui panou? Posibil că vor spune că nu este nimic indecent pe acest panou ca şi conţinut sau imagini. Dar, acceptarea publicităţii deschise ale unei organizaţii care promovează homosexualitatea pe toate căile posibile, nu este o subminare a moralităţii naţiunii şi integrităţii ei?

Eu voi scrie astăzi o petiţie în care voi cere Primarului General de Chişinău să fie demontat acest panou şi să nu mai fie acceptate nici odată astfel de acţiuni publicitare, tot aşa cum am scris anterior o petiţie în care am cerut să fie interzisă manifestarea publică (parada) pe care o planifică homosexualii să o facă în 7 mai 2009. Dacă îţi pasă de familia ta, de copiii tăi şi de ţară, trebuie să scrii şi tu o petiţie. Iată datele de contact la Primărie:

Republica Moldova 
MD2012 Chişinău, bd. Ştefan cel Mare 83 
E-mail: primaria@pmc.md 
Tel 20-17-26clip_image001, 20-17-25

La toate necazurile care s-au abătut peste ţara noastră ne mai trebuiesc altele? Una din motivele de ce am ajuns unde suntem, este faptul că am tolerat imoralitatea care este impusă în mod metodic şi sistematic de organizaţii ca GenderDoc-M.

În Sfintele Scripturi scrie:

Ascultaţi, ceruri, şi ia aminte, pământule, căci Domnul vorbeşte: „Am hrănit şi am crescut nişte copii, dar ei s-au răsculat împotriva Mea. Boul îşi cunoaşte stăpânul, şi măgarul cunoaşte ieslea stăpânului său, dar Israel nu Mă cunoaşte, poporul Meu nu ia aminte la Mine.” Vai, neam păcătos, popor încărcat de fărădelegi, sămânţă de nelegiuiţi, copii stricaţi! Au părăsit pe Domnul, au dispreţuit pe Sfântul lui Israel. I-au întors spatele…Ce pedepse noi să vă mai dea, când voi vă răzvrătiţi din ce în ce mai rău? Tot capul este bolnav, şi toată inima suferă de moarte! Din tălpi până-n creştet, nimic nu-i sănătos, ci numai răni, vânătăi şi carne vie, nestoarse, nelegate şi nealinate cu untdelemn, ţara vă este pustiită, cetăţile vă sunt arse de foc, străinii vă mănâncă ogoarele sub ochii voştri, pustiesc şi nimicesc ca nişte sălbatici. (Isaia 1:2-7)

Ce pedepse noi mai vrem de la Dumnezeu? Sărăcia, distrugerea familiilor, secetă, ploi torenţiale şi acum criza aceasta politică cum nu a mai fost de la proclamarea independenţei. Toate aceste au fost feluri in care Dumnezeu a incercat să ne vorbească ca să înţelegem şi să ne întoarcem faţa spre El.

Ce pedepse noi să ne ma dea Dumnezeu ca să înţelegem că trebuie s-o rupem cu păcatul?

Single Post Navigation

13 thoughts on “„Curcubeul peste Nistru” … – publicitate plină de laşitate a celor ce promovează homosexualii

 1. Draga Adrian si Violeta,
  Panoul respecti spune doar ca legea este aceeas pentru toti. Si voi, dragi crestini pocaiti, puteti fi invinuiti ca incercati sa schimbati religia populatiei in una impotriva firii, pentru ca moldovenii se nasc crestini ortodox-si
  Dar nu aici vreau sa ajung, ci la faptul ca gay-ii si lesbienele din moldova, au exact aceleas drepturi legali ca si dvs. Nu va roaga nimeni sa ii primiti la voi in biserica, ci doar sa nu ii mai urati asa.
  Pe de alta parte cum v-ati simti voi, daca ar circula o petitie care sa interzica manifestarile publice ale bisericilor neoprotestante si prozelitismul?

 2. Adrian & Violeta Blajinschi on said:

  Pentru Ana

  Da, legea este aceeasi pentru toti si in tara noastra casatoria este intre barbat si femeie, iar homosexualii sunt cei care vor sa modifice si sa se strecoare cu stricaciunea lor printre societatea noastra. Referitor la ura: nu merge vorba de ura fata de homosexuali, ci mai degraba de neacceptare a stricaciunii promovate de ei. Pe homosexuali ii indemnam sa se lase de murdariile lor si sa se abata de la modul de viata stricat si razvratit, asa cum au facut multi deja dintre ei.
  Referitor la crestini: nu te poti naste crestin, cum afirmi. Crestin poti deveni prin faptul ca decizi sa Il urmezi pe Dumnezeu.
  Nu vom fi de acord cu publicitatea homosexualilor si a celor din Gender-doc pentru ca ei promoveaza imoralitatea. Vrem ca copii nostri sa creasca intr-o societate sanatoasa.

 3. dragă Ana , nu e corect să spui că legea este pentru toţi şi să încalci aceasată lege .
  apropo , drepturile homosexualilor nu sunt încălcate . Îmi prezinţi măcar un caz în care au fost încălcate drepturile homosexulilor ???
  sunt multe cazuri în care oamenii nu sunt de acord cu modul de viaţă şi nu ascund acest lucru , dar te rog să nu încurci acestea cu discriminare .

 4. Unul dintre drepturile incalcate este cel la casatorie. Altul este direct la libertate. Daca eu as fi angajata ta si nu as ascunde homosexualitatea mea, care ar fi atitudinea ta fata de mine? Daca eu as lucra profesoara la scoala la care invata copii tai si as fi deschisa in orientarea mea sexuala (deschisa zic aici cu sensul de a nu incerca sa ma ascund nu de a face sex in fata copiilor, asta pentru claritate) in acest caz sunt sigura ca ai fi unul din capul listei cu semnaturi pentru a-mi cere concedierea. Pe de alta parte cum te-ai simti daca tu ca si crestin pocait ai fi unul dintre profesorii concediati pentru credinta ta, pentru ca esti acuzat de prozelitism? Nu toti parintii vor ca copii lor sa ajunga pocaiti. Pentru ca indiferent daca vrei sa nu sa accepti, suntm in aceeas oala. A fi pocait in moldova este cam acelas lucru cu a fi gay in ochii multora.
  Culmea este ca eu oricat de mult a s incerca nu am sa pot sa transfor pe cineva din heterosexual in gay.

 5. „a fi pocait in Moldvoa este cam acelas lucru cum a fi gay” … – Te gresesti amarnic, draga Ana. Am mai clarificat cu tine odata, ca nu urasc pe gey, ci sunt impotriva faptelor lor imorale. Da, voi fi impotriva ca sa „fii deschisa cu copii mei” invatindu-i ca este normal sa le placa fata de fata si baiat de baiat. Le stricati minetea de mici, cind ei inca nu inteleg nimic in ceea ce inseamna atractie sexuala, sau orientare sexuala. Te gresesti cind spui ca nu vei putea sa trasformi pe cineva din heterosexual in gey. Dupa marturiile multora, dintre acei gey care s-au intors la o viata normala, ei zic ca au fost influentati, sau chiar manipulati de alti gey sa ajunga asa… Si tu ai sansa sa fii schimbata – trebuie doar sa vrei. Tine minte, ca homosexualitatea este un pacat demn de moarte, in fata lui Dumnezeu. Este o uraciune de care trebuie sa te lepezi si sa te intorci de pe calea gresita aleasa de tine…

  Daca ai ceva intrebari, poti sa mi le pui. Sunt bucuros sa te ajut cu ceva.

 6. nu mi-ai prezentat nici un caz ci doar cu presupuneri . eu îţi pot prezenta multe cazuri de atac asupra creştinilor de către homosexuali.
  Te rog cu compara creştinismul cu homosexualii căci creştinii nu promovează desfrâul.

 7. apropo , dreptul la căsătorie îl dă constituţia- dar tocmai homosexualii şi lesbienele încalcă constituţia.
  Apropo despre dreptul la libertate , la care libertate te referi ?La cea de a promova un mod de viaţă destrăbălat în mod deschis? Sau la libertatea de a face ce doreşti doar din motiv că eşti homo?

 8. radu on said:

  Tin de la inceput sa precizez c nu sint Gay nu am avut si nu voi avea inclinatii homosexuale si daca cineva va avea curajul sa ma acuze ca sint homo nu-l vad bine daca va avea curajul sa mi-o spuna in fata , ma refer la propriu. Nici nu am prieteni gay sau nu stiu eu ca este vreunul, cu astea spuse sa incepem….Mai copii voi sinteti niste marionete in mina unor indivizi periculosi care va manipuleaza cu nonsalanta …voi a-ti auzit cumva de Hitler de Nazism de Pogrom de Fascism de secta lui Moon de arme chimice ,bacteriologice,bombe murdare cu praf de plutoniu si uraniu radioactiv de bomba nucleara a-ti auzit? Sau sa v-a lovesc unde v-a doare mai tare : de toate Cruciadele facute in numele credintei de toate crimele si jafurile cu care s-a minjit numele lui Dumnezeu facute de fanatici ca voi care efectiv nu au ce face si va mai intrebati ca ati fost agresati de homosexuali…bine v-a facut! Apropo de Cruciada copiilor a-ti auzit ? Au murit mii de copii trimisi de niste criminali si un papa zmintit care se mai considera si sfint la acea data ,ca sa apere credinta! La acei copii nu va ganditi?V-a este frica ca va strica copii si le rupe fundul , dar voi unde sinteti ? inseamna ca nu aveti grije de ei nu?Nu vedeti ca sinteti manipulati? De acord ! sa condamnati pedofilii pe cei ce se manifesta in public necuviincios, criminalii, excrocii de orice tip,cei ce polueaza natura cu scopuri criminale ,etc,etc ,ce v-a doare pe voi de ce fac altii cu fundul lor in privat . nu vi-sa spus ca recent s-a descoperit ca aceasta deviatie comportamentala nu mai tine in totalitate de psihic si are si implicatii genetice? Sa va explic : deci s-a descoperit ca in creierul uman exista anumite zone care sint mai dezvoltate in functie de sex si care guverneaza un comportament specific. Se pare ca anumiti indivizi (individe) au aceste zone care determina comportamentul sexului opus mult mai dezvoltate decit daca ar fii normal si cel care ar trabui sa fie dezvoltat in conformitate la cum arata este atrofiat sau slab dezvoltat. Sint pers. barbati sau femei care declare ca sint prizonierii propriului corp si nu se simt deloc ce sex reprezinta acel corp . asa i-a lasat Dumnezeu …ce ironie! Acelasi Dumnezeu de care voi va folositi cu nesimtire… deci ce vina au acei oameni ca sint asa , chestiunea trebuie privita mai mult spre patologic decit spre moral dar voi va temeti in loc ,ca buni crestini ce va pretindeti sa sariti in ajutorul lor. Ei si-au acceptat soarta ,Voi NU! Sa nu ma luati cu pacatul bla bla bla ca nu tine , este pacatul lor si va raspunde pentru el in fata Lui, v-ati gasit voi sa le salvati sufletele tocmai acum ce sa spun…El are dreptul sa judece nu voi ,drumul spre Iad este pavat cu intentii bune si voi continuati sa pietruiti la el intr-o veselie. Prin fanatismul vostru sinteti adevaratul pericol si lumea ar trebui sa ia masuri ca sa va cuminteasca pentru ca nu se stie mai tirziu daca vedeti ca va merge de ca puteti fii in stare, cu asta inchei ca am obosit…oricum sint deschis la orice dialog de acum incolo din partea ambelor tabere . pe curind si hai sictir!

 9. Draga Radu,
  Homosexualii demult doresc sa spuna ca inclinatiile lor sunt patologii si ca nu poti face nimic cu ei, pentru ca asa s-au nascut… Dar este o abiratie homosexuala 🙂

  Homosexualitatea este o stricaciune, o mârşăvenie, o urâciune, este o poftă stricată ! Homosexualii spun multe poveşti, chiar şi prin faptul că au inventat termanul de homofobie… eu aş spune că ei sunt creştinofobici! Deoarece nu fac decât să atace creştinii şi să caute cum să îi elimine din rândurile celor ce le pot sta împotriva!

  Nu acuza pe alţii că nu au grijă de copii lor! De aceea suntem împotriva homosexualităţii, pentru că ne gândim la viitorul copiilor noştri, uitându-ne la istoria Marii Britanii, USA şi alte ţări ce au început să dea libertate homosexualilor (mă refer la legile adoptate în favoarea homosexualilor, ce discriminează deja heterosexualii)

  Referitor la judecată: nu noi îi judecăm şi nicidecum nu noi îi trimitem în iad. DUmnezeu este Cel care îi va judeca. NOi nici nu îi urâm, ci condamnăm faptele lor şi îi chemăm să se abată de la stricăciunea lor! Sunt mulţi homosexuali care au înţeles şi s-au lăsat de murdăriile lor. Orice homosexual are şansă să se lepede de stricăciune în care este. Mai mult ca atât: mărturiile homosexualilor ce au revenit la o viaţă normală, sunt şocante! Din ele este clar că nu este o patologie, ci o manipulare şi o practică, un păcat învăţat de la altcineva! Iată de ce suntem împotrivă ca homosexualii să îşi promoveze practicile sale imorale.

  Mai aveţi şansa, nu o rataţi!

 10. „s-a descoperit că această deviere este ceva genetic”????
  Radule , mai vorbeşti de manipulare?!
  SPer ca pe viitor să vezi cazurile de intimidare a homosexualilolor asupra heterosexualilor şi în special a creştinilor ca apoi să îi aperi pe cei cu un comportament anormal.
  Dai exemple de cruciade dar nici despre acestea nu ştii prea mult.

 11. Da, sa descoperita ca sunt copii care indica semne ale orientarii homosexuale de la o varsta frageda, cand inca nici nu se gandesc la sex.
  Deci e clar ca nu e o alegere.

 12. „sa descoperita ca sunt copii care indica semne ale orientarii homosexuale de la o varsta frageda,”

  „Au descoperit” homosexualii dovezi care au ei nevoie, nu exista dovezi ca omul se naste cu orientari homosexuale si nici nu veti gasi astfel de dovezi…

 13. „Da, sa descoperita ca sunt copii care indica semne ale orientarii homosexuale de la o varsta frageda, cand inca nici nu se gandesc la sex.
  Deci e clar ca nu e o alegere.”
  – acestea sunt concepţiile lui Freud, un om bolnav mintal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: