Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Gay activiştii terorizează biserica din Boston


În această primăvară, mai mulţi activişti homosexuali, inclusiv un funcţionar public,  au stat în fruntea  unei demonstraţii terorizând  biserica din mijlocul  Bostonului.  Încălcând legea, ei au înaintat prin cimitirul ce se afla în apropierea bisericii, ca să fie cât mai aproape de ferestrele bisericii.  Chiar dacă au fost înregistrate mai multe încălcări ale legii, poliţiştii din Boston  au  refuzat  să  aresteze  “delicvenţii gey”. 
Grupul alcătuit din aprox. 30 gey activişti, au început demonstraţia  nu departe de biserică.  După câteva discursuri, ei au trecut ( cu un puternic megafon portabil ) spre bordură, în faţa bisericii şi au început să cânte şi să strige. 
După aceea, grupul s-au îndreptat spre cimitir, apropiindu-se de ferestrele bisericii continuând să strige şi chiar pornind sunete de sirenă.

Scopul lor a fost de a intimida pe cei din interiorul bisericii. De asemenea au distribuit pliante “Isus a fost homosexual”, dorind să pară membri ai bisericii.

În ciuda faptului că au fost evidente încălcări ale legii, inclusiv: violarea drepturilor omului în conformitate cu statulul civil, în ce priveşte petrecerea demonstraţiilor publice în incinta cimiturului (!) – poliţia nu a întreprins nici o acţiune! 
http://www.invictory.org/

Ceea ce se întâmplă în SUA, demonstrează din nou cât de cinici sunt homosexualii.  În ciuda faptului că promovează desfrânarea, mai şi doresc să facă tot ce doresc, pentru că sunt gey.  Ca şi stat care ne confruntăm cu atacul homosexualilor asupra familiei, valorilor sociale, asupra constituţiei, trebuie să ne facem concluzii în ce priveşte aceste situaţii şi să acţionăm. Să nu permitem desfrâului să crească în ţara noastră!

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: