Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

O femeie a fost de acord sa-si vinda copilul cu… un dolar!!!!!!!!!


Oxana Elinciuc in virsta de 29 de ani, locuitoare a satului Marcauti raionul Briceni, si-a vindut copilul nou-nascut contra sumei de 12 lei (circa un dolar). Dupa cum i s-a comunicat agentiei NOVOSTI-MOLDOVA la serviciul de presa al MAI al RM, acest fapt a fost stabilit de comisariatul raional de politie la cererea cetatenei Elena Toderascu.
Potrivit spuselor ei, la statia de autobuze de ea s-a apropiat o fata, care i-a propus sa cumpere pruncul cu 200 de lei, de altfel va trebui sa-l ucida, deoarece nu are bani pentru intretinerea lui. Copilul, dupa cum a relatat mama lui, a fost adus pe lume cu 10 zile in urma intrun garaj din apropiere, actele lui n-au fost perfectate.
Pentru a cruta viata lui, Toderascu a spus ca poate sa propuna doar 12 lei pe care ii are. Elinciuc s-a multumit cu aceasta suma si, lasind copilul, a disparut.
S-a intentat dosar penal conform articolului „comert cu copii”, care prevede pina la 20 de ani privatiune de libertate.

http://www.newsmoldova.md

Iata la ce aduce pacatul… R. Moldova este o tara „crestina” si la siguranta sa intrebat aceasta persoana cu putin timp daca este crestina, sunt tentat sa cred ca era sa raspunda afirmativ (asa raspund 99 la suta dintre populatia R.M.) Dar faptele ei demonstreaza contrariul. Nu poti fi crestin avind astfel de fapte! Biblia spune :” Credinta fara fapte este moarta” (Epistola apostolului Iacov).

Ce fel de credinta ai tu? Confirma faptele tale credinta ta? Cum stii ca esti crestin? Doar prin faptul ca parintii tai te-au botezat de mic? Stii ca botezul este marturisirea credintei tale? Asta ai vrut sa demonstrezi prin botezul tau? Sau nu stiai ce faci?  Deci, de unde stii ca esti crestin?

Anunțuri

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: