Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Creştinii comentează moartea lui Michael Jackson


Legenda pop-muzicii Michael Jackson a decedat pe 25 iunie in  Los Angeles SUA în vârstă de 50 de ani.  Salvarea a intrat în casa starului în urma unui apel de urgenţă, joi, în jurul orei de prânz (ora locală), când cântăreţului i s-a oprit respiraţia. Când Jackson a fost dus la spital, la Universitatea din California, Fred Correl a anunţat  că inima cântăreţului s-a oprit din bătăile sale.  După două re, a fost anunţat oficial că Michael Jackson a murit.  Un reprezentant al clinicii a raportat că se presupune că moartea a survenit ca urmare a unui atac de cord.

Unii din muzicienii creştinii au comentat moartea lui Jeckson:

Vadim Kalatsey, grupul “Noul Ierusalim” :

“Îmi pare foarte rău că sunt oameni talentaţi care pleacă mai devreme de pe scenă şi prea devreme pleacă din viaţă,  şi care nu îndeplinesc misiunea lui Dumnezeu, ceea la ce Dumnezeu i-a chemat.  Ştim multe exemple ca acestea, dar eu sunt convins că Dumnezeu avea pentru ei un plan mult mai perfect şi unic. Cred că slujind lui Dumnezeu, astfel de talente  ca şi Michael Jackson puteau să îşi dezvolte potenţialul lor într-o măsură mai mare.”

Oksamita

“Fără îndoială, lumea artei şi muzicii  a suferit  o mare pierdere cu plecare lui… nouă ne revine să nădăjduim că în ultimele clipe din viaţă acest renumit muzician a reuşit să se întoarcă la Dumnezeu şi să devină copilul Său…”

Maria Ledyaeva

Desigur, Michael Jackson a fost unul dintre cele mai mari talente. Plecarea lui din viaţă , este un eveniment trist în lumea artei şi muzicii.  Ne rămâne să nădăjduim  că slujirea în Biserică, din  primii ani ai săi, nu a fost în zadar…”

Maxim Lukyanov, presedinte al Asociatiei crestine de artă şi muzică „Gospel Arts&Music”:

“Sunt sigur că astăzi poporul lui Dumnezeu se roagă pentru politicieni şi miniştri. Cred că trebuie de asemenea să ne rugăm cu nu mai puţin zel pentru  acei pe care tinerii societăţii noastre îi socot ca şi “idoli” ai industriei muzicale, … care au, eu cred, o influenţă majoră asupra gândirii şi asupra viitorului acestei generaţiei …”
Invictory.org

Personal cred că,  moartea acestui, aşa numit “Rege al muzicii pop”, ne demonstrează încă o dată că oricine ai fi tu, ai un început şi un sfârşit. Toţi am venit în această lume cândva, şi toţi vom pleca de aici.  Depinde de tine cum vei pleca şi unde … Unii pleacă cu credinţa în inimă şi plini de fericire pentru că ştiu ce îi aşteaptă. Alţii pleacă plini de frică şi tremur necunoscând unde merg, sau îngrozindu-se unde vor ajunge privind la faptele lor din viaţa trăită pe acest pământ…

Nu te înşela! Va veni şi sfârşitul tău… nu vei trăi veşnic. Da am câteva întrebări pentru tine:
1. Te-ai gândit vreodată la viaţa după moarte?
2. Unde vei ajunge după ce vei muri?
3. Crezi în Rai şi Iad?
4. Înţelegi că indiferent de ceea ce crezi, iadul există şi raiul tot?
5. Ştii că unica şansă să ajungi în rai,  este să te întorci la Dumnezeu primindu-L în viaţa ta pe Hristos?
6. Oare este mai dulce păcatul care îţi lasă un gol în suflet şi în urma căruia vei ajunge în iad, decât o viaţă trăită după voia lui Dumnezeu care va rezulta cu raiul?

Dumnezeu te aşteaptă, nu ezita şi nu crede că eşti acel căruia moartea îi va face excepţii…

Anunțuri

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: