Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Polonia elaborează legi împotriva promovării homosexualismului


Polonia, urmând exemplul Lituaniei, este în proces de căutare a modalităţilor cum să apere generaţia tânără de propaganda imoralităţii – transmite megaportalul creştin invictory.org cu trimitere la Christian Telegraph şi LifeSiteNews. com.  Conducerea Polonieie planifică elaborarea unei noi legi care  va interzice  propaganda violurilor, sinuciderilor şi homosexualităţii cu ajutorul mijloacelelor de informare în masă cât şi în şcolile ţării.

Artur Górski, susţine că va “copia” legea Lituaniei cu privire la combaterea imoralităţii şi o va înainta în parlamentul Poloniei.

“Deja am rugat să mi se pună la dispoziţie traducerea Legii Lituaniei despre ocrotirea tinerilor – a spus Gorski – Este o iniţiativă foarte interesantă, care este şi actuală. În zilele noastre ne ciocnim tot mai des cu propaganda deschisă a homosexualismului.”

Dacă legea “ protecţiei generaţiei tinere” va fi primită de parlamentul polonez, va interzice orice publicitate despre propaganda homosexualităţii, bisexualităţii şi comportării poligame. Legea va întări, de asemenea, şi interdicţia marşurilor gey (aşa numiete marşurile mândriei homosexualilor) care promovează o comportarea sexuală eschivată de la cea normală.

“Nu am nimic împotriva altor persoane cu o orientare sexuală diferită, dar cred că această comportare nu trebuie promovată” – deputatul Stanislav Racoji

Ultimele evenimente din R. Moldova  ar trebui să ne pună pe gânduri.  Poate e cazul să   sugerăm parlamentului viitor să  privească din când în când legile elaborate de alte ţări, cum ar fi Lituania şi Polonia. Rusia a înaintat în parlament o lege asemănătoare la începutul acestui an.  Deci, avem de la cine să  ne inspirăm, nu doar de la Marea Britanie, care regretă de legea adoptată în favoarea homosexualilor…

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: