Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Sesiunea Creşterea Bisericii s-a început!


    Tabăra cu studiu Biblic a început! Ieri am sosit în tabăra din Căuşeni împreună cu mai mulţi prieteni care am aşteptat această sesiune minunată. Iată câteva fotografii cum am ajuns până aici:

Autobuz

Ne-am pornit cu toţii spre tabăra din Căuşeni cu autobuzul ce ne aştepta în capitală. În spatele autobuzului este circul R.M. Nu ştiu dacă este veridică informaţia, dar cineva dintre participanţii taberii ne-a spus că autorităţile R.M. vor să facă din circ un cazino… ne pare rău, pentru că avem un singur circ în Ţară, şi acela poate ajunge un cazino. Am hotărât să verific această informaţie şi voi reveni pe blog cu un articol ce va relata situaţia cu circul din Chişinău.

autobuz 2

La început nu erau multe persoane, credeam că vom merge foarte puţini de aici.

Alex Curbet

Totuşi autobuzul s-a umplut în scurt timp. Băieţii mai Gentelmeni, au cedat locurile domnişoarelor, ei fiind nevoiţi să stea pe scaune de lemn.

A.Curbet

Până a ne porni, au mai venit nişte domnişoare, aşa că adevăraţii gentelmeni au hotărât totuşi să stea în picioare. “Nu-i chiar aşa departe până la Căuşeni…” Cu zâmbet au spus ei.

Ghena Curbet

Domnul Ghenadie a hotărât să îşi potolească setea cu o sticlă de Cvas. 

Natalia Criscente

La intrare în autobuz, ne-a întâmpinat Natalia Criscente. Mulţumim pentru tot ajutorul oferit de ea şi organizarea în călătoria acestui autobuz.

Natalia Criscente 2

“Nimeni să nu încalce regulile de călătorie în autobuz.  Păstraţi liniştea, curăţenia şi bunul simţ în această călătorie. Toate întrebările să mi le depuneţi în formă scrisă în trei exemplare… “ (Natalia, nu te supăra, am glumit, mi-a plăcut fotografia 🙂 )

Diana Curbet

Iată că ne-am pornit spre Tabăra din Căuşeni, unde vom avea sesiunea Creşterea Bisericii…

Inregistrare

Când am ajuns în tabără, ne-au întâlnit două domnişoare care ne-au înregistrat şi ne-au cazat în căsuţe.

Rodica Filat 2

În tabără sunt persoane de toate vârstele şi din diferite ţări. Au venit din R. Moldova, Belorusia, SUA, Rusia, Ukraina…

Vizitatori SUA

Deschiderea taberei a coincis cu importanta zi a cetăţenilor americani: Ziua Independenţei SUA. Aşa că ei ne-au povestit câte ceva de ţara lor. importanţa obţinerii independenţei şi ne-au cântat imnul SUA şi ceva cântări în limba engleză.

Copil

Hei, voi cei ce nu aţi venit la tabără… Aici vom juca şi fotbal! “

Seara am avut deschiderea sesiunii “Creşterea Bisericii” şi ni s-a prezentat scopul acestei sesiuni:

Să studiem epistola către Filipeni, Să învăţăm principii de creştere a bisericii, să analizăm lucrarea personală, să facem analiza bisericii, să analizăm lucrările în care participăm, problemele cu care ne confruntăm, ce piedici trebuie să depăşim…  
Se planifică a fi o tabără şi o sesiune minunată! Mulţumim celor ce au organizat o astfel de odihnă şi totodată instruire în Cuvântul lui Dumnezeu!

Single Post Navigation

6 thoughts on “Sesiunea Creşterea Bisericii s-a început!

  1. Nimeni să nu încalce regulile de călătorie în autobuz. Păstraţi liniştea, curăţenia şi bunul simţ în această călătorie. Toate întrebările să mi le depuneţi în formă scrisă în trei exemplare… “ (Natalia, nu te supăra, am glumit, mi-a plăcut fotografia )

  2. maria on said:

    Domnul sa fie cu voi si sa aveti un timp binecuvintat. Multe binecuvintari.

  3. Eu ma bucur foarte mult ca am avut oportunitatea sa va slujesc, sunt niste poze tare tare faine, am avut un timp minunat !

  4. Multumim mult Natalia! Ai o inima plina de dedicare!

  5. daaaaa , abia acum am văzut şi pozele.
    Un timp foarte frumos. Mă bucur că m-am regăsit în poză. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: