Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana


Dacă citiţi acest mesaj, înseamnă că aveţi simţul umorului! Nu ar strica să scrieţi o replică! Să aveţi o săptămână minunată!

Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te punein pericol, sau te distruge pare a fi 
FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA? 

Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.

Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu veniti voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti 
O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator. 

Voi puteti avea O carte de 
credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont. 

Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent.

Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)…

Single Post Navigation

2 thoughts on “Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana

  1. meand on said:

    ;)))))))))))))))))))))))))))))) misoginism garantat- intr-adevar, in limba romana exista o preferinta pentru genul masculin… totusi majoritatea exemplelor date ca si cand ar masculine sunt de fapt neutre;))))))))))

  2. Ma bucur mult ca ai observat acest lucru! Acesta este farmecul – ceea ce pare a fi o mândrie pentru bărbat, devine mult mai bun când este o femeie alături de el (soţia lui)!

    Desigur, nu este mai mult decât o glumă, care ar trebui să ne facă să zâmbim. Nu discriminez genul feminin. Am o soţie pe care o iubesc mult şi de care mă îngrijesc cu dragoste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: