Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Poate Dumnezeu să te creeze homosexual?


Întrebare: „Dumnezeu m-a creat lesbiana si sunt o faptura minunata!” Este corectă această afirmaţie a unei persoane homosexuale?

Pentru a răspunde la acestă întrebare, trebuie să înţelegem cine este Dumnezeu, cine sunt homosexualii şi care este atitudinea lui Dumnezeu faţă de homosexuali. Înţelegând aceste lucruri vom putea trage concluzia: poate Dumnezeu crea o persoană homosexuală, sau nu.

 

Dumnezeu a creat omul după asemănarea Sa.

Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut. (Genesa 1.27)

Fiecare om, este creat după asemănarea lui Dumnezeu. Desigur, după căderea în păcat, omul a început să degradeze, să se abată tot mai mult şi mai mult de la adevăratul chip a lui Dumnezeu. Primul om, a fost creat heterosexual. A fost creat bărbat. Nu a fost creat o persoană neutră, care a înţeles după o perioadă de timp nedeterminată, cine este el, care este genul lui. El a fost creat bărbat. Apoi acestui om i-a fost creată femeia. Iarăşi, nu o persoană neutră, ci una bine determinată – femeie. Nu bărbat, nu ceva neutru, ci femeie. Omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu. Iată deci cum a creat Dumnezeu familia. Dar, din cauza păcatului, oamenii se strică tot mai mult…

Homosexualii sunt oameni răzvrătiţi împotriva lui Dumnezeu.

S’au fălit că sînt înţelepţi, şi au înebunit; şi au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într’o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi tîrîtoare. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile; Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într’una care este împotriva firii; tot astfel şi bărbaţii, au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvîrşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor. Fiindcă n’au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

Din acest text, putem observa cine sunt homosexualii din punct de vedere a lui Dumnezeu.

 1. S-au fălit că sunt înţelepţi
 2. Au înebunit
 3. Au schimbat slava lui Dumnezeu într-o icoană (au schimbat adevărul despre Dumnezeu, despre existenţa lui Dumnezeu)
 4. Au fost lăsaţi de Dumnezeu, din această pricină, pradă necurăţiei lor
 5. Au schimbat întrebuinţarea firească într-una care este împotriva firii
 6. S-au aprins în poftele lor  unii pentru alţii
 7. Au săvârşit lucruri scârboase (relaţii homosexuale)
 8. Au primit plata cuvenită pentru rătăcirea lor
 9. N-au căutat să păstreze pe Dumnzeu în cunoştinţa lor
 10. Dumnezeu i-a lăsat…

Concluzie. Dumnezeu nu poate crea pe cineva cu orientare homosexuală!

  Omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu: parte bărbătească şi parte femeiască. Nu a fost creat ceva neutru. În zilele noastre oamenii se abat de la calea lui Dumnezeu tot mai mult, aşa că unii se fălesc că sunt înţelepţi, dar înebunesc şi schimbă adevărul despre existenţa lui Dumnezeu, despre Dumnezeu, aşa cum doresc ei să vadă acest lucru. Oamenii nu se nasc homosexuali, Dumnezeu nu creează oameni homo. Homosexualii sunt oameni ce au ales să practice aceste lucruri scârboase. De aceea ei au fost lăsaţi de Dumnezeu în voia minţii lor blestemate.

    Homosexualitatea este un păcat mare împotriva lui Dumnezeu. Un păcat, ce merita moartea în Vechiul Testament. Astăzi, la fel ca şi mai înainte, pentru un astfel de păcat meriţi moartea, dar este o veste bună pentru tine. Hristos a venit pe acest pământ şi a murit în locul tău. Acum, depinde de tine, primeşti acest dar din partea Lui, sau nu… Poţi fi primit de Dumnezeu şi iertat de păcatele tale, pocăindu-te de tot ce ai făcut rău şi primindu-L  în viaţa ta ca şi Salvator, trăind după Cuvântul Său.

Dumnezeu te-a creat după chipul Său. Ce faci tu cu acest chip?!

Reclame

Single Post Navigation

3 thoughts on “Poate Dumnezeu să te creeze homosexual?

 1. Ok. Atunci daca Dumnezeu a creat lumea perfecta, iar homosexualitatea este o alegere. UN pacat, la care este supus doar omul, cum se face ca exista atatea animale gay? ele nu sunt creatia lui Dumnezeu?
  Cum explici asta?

 2. soy yo on said:

  am multe de spus,deci in primul rand ca sa scrii un articol de gay sau lesbiene eu cred ca ar trebui sa stai sa vorbesti cu ei ,sa-i intelegi ,si apoi sa-i judeci.eu cred ca asa se nasc.devin dintr-o fam de pocaiti de penti.si de mic deci de mic cand nu stiam ce este sex si altele lucruri ma simteam atras de baieti(deci copil fiind nu sti sati alegi orientarea sexua nu?).Incerc sa-mi explic eu insumi de unde a inceput schimbarea?cine a ales pentru mine aceasta orientare sexuala??de multe ori ma gandesc ca poate fi un blestem sau ….deci nu-mi pot explica.merg la cei mai tari psihologi ca sa ma schimbe de acest lucru dar nu este scapare.eu credeam ca este ceava de minte de imaginati dar nu am ajums la concluzi ca Dumnezeu are persoana ce le iubeste si persoane ce nu le iubeste.sau eu unul nu stiu ce sa mai cred.OARE CU ADEVARAT EXISTA DUMNEZEU SAU TOTUL ESTE O ISTORIE??

 3. Draga, soy yo…

  Am discutat cu homo, fie ca nu fata in fata, dar am inteles si stiu bine cine sunt ei. Nu ii judec ci spun adevarul despre ei. Adevarul este ca DUMNEZEU NU TE CREEAZA HOMOSEXUAL. Am redat aceasta in articolul de mai sus. Mai mult ca atat, trebuie sa intelegi ca Dumnezeu condamna homosexualitatea, El nu poate creea ceea ce El condamna. Biblia numeste Homosexualitatea o STRICACIUNE, o URACIUNE, MIZERIE, si observa, nu eu judec homosexualitatea, ci vestesc ceea ce spune DUMNEZEU DESPRE ACEASTA.
  Am vorbin in alt articol CINE SUNT HOMOSEXUALII. Il poti gasi aici.
  https://maranatta.wordpress.com/2008/12/05/cine-sunt-homosexualii/

  AM scris mai multe articole despre Erezia homosexualitatii, pe care te-as sfatui sa le citesti. Le gasesti aici:
  https://maranatta.wordpress.com/category/erezia-homosexualitatii/

  Iar faptul ca te-ai nascut intr-o familie de crestini, nu te face crestin. Nu esti masina daca te nasti intr-un garaj. Crestinismul nu se transmite ereditar. A fi crestin, inseamna ati dedica viata in mana lui Dumnezeu. Sa te pocaiesti de pacatele tale si sa te lepezi de ele. Sa fii nascut din nou, sa traiesti prin Dumnezeu si pentru Dumnezeu. Ai facut acest lucru? Frecventezi vreo biserica? Dupa comentariul tau, am inteles ca nu… te-as sfatui sa faci acest lucru, pana mai ai zile pe pamant… pana inca nu e tarziu… …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: