Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Ce crede poporul despre guvernarea R.M.


    Ieri, am fost martor la o discuţie apărută în transportul public din Chişinău,  între călătorii care erau deranjaţi de comportamentul unui cetăţean în stare de ebrietate. Nu m-a impresionat comportamentul lui, ci am tras atenţia la ceea ce vorbeau oamenii ca rezultat a problemei apărute. S-a ajuns la ideea că trebuie de căutat dreptatea. La care o femeie a răspuns cu o replică: ” Da, o sî găsăşti dreptati… În ţara noastră dreptati nu mai găsăşti. Ii ş-o luat şi li-o trebuit di la lume, şî gata, o uitat di tăti! ”
     Tragic, dar adevărat. În ultimii ani, guvernarea nu a făcut decât să se folosească de oameni, să le promită multe şi cărunte, iar după ce au fost aleşi, şi-au căutat de ale lor, uitând că ei sunt cei care reprezintă poporul şi sunt pentru popor.  Am ajuns să trăim în zilele unde fiecare se gândeşte la folosul lui, şi odată ce a ajuns să ocupe un loc în parlament, uită de ce a ajuns acolo şi cum a ajuns.  Oamenii sunt descurajaţi şi nu mai au încredere în conducerea R.M.

      Şi iată-ne la o nouă perioadă post-electorală, deja au fost alegerile şi oamenii au acelaşi gând: „Şi-au făcut treaba, au uitat de noi…”  Ne pare rău să auzim aceste lucruri. Dar să vedem, ce ne aşteaptă de la o nouă guvernare… ceea ce ne rămâne, este să ne încredem în Dumnezeu, care ne va  putea scoate în faţa un  om  după  inima Lui, care va putea să ne scoată ţara  din  această stare degradantă.  Dar aceasta nu se va întâmpla înainte ca poporul să înţeleagă starea lui păcătoasă şi să se întoarcă la Dumnezeu… Ajută-ne Doamne şi iartă-ne fărădelegele noastre!

Anunțuri

Single Post Navigation

4 thoughts on “Ce crede poporul despre guvernarea R.M.

 1. maria on said:

  De asemenea,am fost si continui sa fiu martora la discutii referitor la fosta guvernare, si despre rezultatele alegerilor din 29 iulie. Oamenii intr-adevar sunt descurajati, nu inteleg inca ca schimbarea depinde si de noi, nu numai de cei care vor veni la guvernare. Si inca se mai incred in oameni,nu prea aud ca cineva sa se roage ca Dumnezeu sa intervina.

 2. Da, schimarea depinde de noi. Si multi nu inteleg acest lucru… Daca oamenii s-ar intaorce la Dumnezeu, daca s-ar ruga Lui, dacă ar fi cu adevărat credincioşi cum se cred, atunci la sigur că situaţia în ţara noastră nu va fi aşa… !

 3. Adevărata schimbare trebuie s-o căutăm la Dumnezeu. Nu Dumnezeu S-a depărtat de această ţară ci noi ne-am depărtat de El.
  Până când vom căuta soluţii la UE, Rusia , SUA?
  indiferent de banii şi reformele din ţară – nimic nu va schimba poporul nostru, doar Dumnezeu o va face.
  Noi trebuie să ne întoarcem cu faţa spre El, căci astfel ne vom încrede într-un Dumnezeu atotputernic şi când vine vorba de criză şi de sărăcie. Situaţia noastră este rezultatul alegerilor noastre, deci dacă vom face alegeri bune acum vom putea schimba viitorul.

 4. Da, oamenii vad scaparea in UE, SUA, Rusia, dar adevarata scapare este la Dumnezeu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: