Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Cine sunt ateii?


Nebunul zice in inima lui: „Nu este Dumnezeu!“
S-au stricat oamenii, au savarsit faradelegi urate, nu este nici unul care sa faca binele. Dumnezeu Se uita de la inaltimea cerurilor peste fiii oamenilor, ca sa vada daca este cineva care sa fie priceput, si sa caute pe Dumnezeu. Dar toti s-au ratacit, toti s-au stricat; nu este nici unul care sa faca binele, nici unul macar.  „Si-au pierdut oare mintea cei ce savarsesc nelegiuirea, de mananca pe poporul Meu, cum mananca painea, si nu cheama pe Dumnezeu?“  Atunci vor tremura de spaima, fara sa fie vreo pricina de spaima; Dumnezeu va risipi oasele celor ce tabarasc impotriva ta, ii vei face de rusine, caci Dumnezeu i-a lepadat…   (Biblia, Psalmul 53)

Ateii au existat din totdeauna. Mereu s-au găsit “înţelepţi” care să spună că Dumnezeu nu există. Astăzi oamenii îi numesc atei, sau chiar lor înşişi le place să spună că sunt atei, dar pe timpuri, ei erau numiţi NEBUNI.   Înţeleg de ce: doar un nebun poate spune că Dumnezeu nu există. Privind la tot ce este în jur, gândindu-te la sensul vieţii, la viaţa omului, la univers, nu poţi crede că totul s-a format singur. Ar fi la fel cum ai spune că calculatorul din camera ta este rezultatul evoluţiei: electronii se plimbau prin camera ta şi timp de 2 mln. de ani a apărut procesorul, apoi, vizualizatorul şi tot aşa… la fiecare 1mln de ani câte o piesă nouă… frumoasă poveste. Dar numai nebunii pot să creadă aceasta! Cu cât mai complicată este viaţa omului?! Cu cât mai complicat este trupul omului?! Şi toate au apărut la întâmplare! NEBUNIE!!! Cum calculatorul tău este rezultatul muncii cuiva, la fel şi omul este rezultatul muncii Cuiva. Omul este o capodoperă. Toţi sunt de acord cu aceasta. Diferenţa este că creştinii spun că omul este capodopera lui Dumnezeu, iar nebunii spun că omul este capodopera întâmplării. Ateismul este o religie care neagă existenţa lui Dumnezeu.

Tu în cine crezi? Cine alegi să fii?

Ca rezultat a ateismului Biblia ne arată câteva consecinţe în Psalmul 53:

 1. Oamenii se strică – săvârşesc fărădelegi urâte. Nu mai fac binele.
 2. Nu mai caută pe Dumnezeu – devin nepricepuţi, se înşeală singuri pe ei.
 3. Se rătăcesc şi se strică – săvârşesc nelegiuiri, aşa încât şi se pare că şi-au pierdut mintea.

Ateismul este un viciu distrugător. O teorie înşelătoare, o nebunie care duce la distrugerea.

Reclame

Single Post Navigation

6 thoughts on “Cine sunt ateii?

 1. anonim on said:

  Nu stiti sa faceti nimic altceva, decat sa judecati, fara a aprecia OMUL in totalitatea diversitatii sale…

 2. Violeta on said:

  Nu este o judecata. Mai degraba autorul articolului vrea sa avertizeze ce rezultat ii asteapta pe cei ce spun ca Dumnezeu nu exista! Biblia spune ca este o nebunie sa afirmi ca Dumnezeu nu exista! Asta este clar.

 3. Draga anonim…

  A apărut o nouă denumire pentru atei? (om in totalitatea diversitatii sale)

  Nu judecam pe nimeni, ci doar prezentam adevarul asa cum este el.

 4. vizitator on said:

  Domnul nostru vine (cand ?)
  „prezentam adevarul asa cum este el”
  poate asa cum il ganditi voi ?
  Un adevar este recunoscut la modul general de absolut toata lumea.
  Din moment ce nu toti il recunosc, ramane doar o ipoteza un asa zis adevar, doar al vostru, doar pentru voi, la modul cum ganditi pentru voi este un adevar, pentru altii nu este.
  Incercati la turci sa vedeti care e adevarul lor, oameni sunt si ei ca oricare altii, chinezii la fel, indienii etc.. cate adevaruri exista ?

 5. Draga Vizitator

  Vad ca ai dat o noua definitie despre ce inseamna adevar… interesant, din ce sursa?
  Daca ai fi citit macar in DEX, vei fi gasit cam o asa definitie: Concordanță între cunoștințele noastre și realitatea obiectivă; oglindire fidelă a realității în gândire;[b] ceea ce corespunde realității, ceea ce există sau s-a întâmplat în realitate. [/b]♢ Adevăr obiectiv = conținutul obiectiv al reprezentărilor omului, care corespunde realității, lumii obiective, independent de subiectul cunoscător. Adevăr relativ = reflectare justă, însă aproximativă, limitată a realității. ♢ Loc. adv. Într-adevăr sau în adevăr = în realitate, de fapt. 2. Justețe, exactitate. Viitorul a confirmat adevărul calculelor sale. – Lat. ad + de + verum.

  Ceea ce corespunde realitatii, nu intotdeauna va fi recunoscut general si absolut de toata lumea…
  Deci, ceea ce am scris in acest articol este adevar, ceea ce corespunde realitatii! Nu toti vor fi de acord, dar aceasta nu schimba veridicitatea acestui adevar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: