Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Planurile de “Egalitate” a UE vor impune creştinii să tacă


Directiva UE privind egalitatea relaţiilor  va impune ca creştinii să tacă şi îi va lipsi de dreptul lor de aşi împărtăşi credinţa lor. Christian Concern for our Nation (CCFON)  a  anunţat că această directivă în potenţialul său, poate fi folosită ca un instrument de urmărire a creştinilor.  Aceasta va limita libertatea creştinilor aşa încât în anumite situaţii vom fi nevoiţi să tăcem, şi nu vom avea dreptul la manifestaţii publice. Directiva are scopul eliminarea discriminării religiei, şi orientaţiei homosexuale în ţările ţărilor membre UE. După cuvintele lor ei caută sprijinirea unei Europe din ce în ce mai diverse. Bună diversitate – oameni diferiţi, oameni care pot să îşi promoveze homosexualitatea fără piedice…

CCFON a preîntâmpinat că conform acestei directive buinsmanii  riscă să fie traşi la răspundere în cazul în care nu vor putea acţiona împotriva convingerilor sale religioase.  Aceasta va afecta enorm şi libertatea cuvântului  şi   dreptul  la libera exprimare, pentru creştini  şi pentru toţi care au păreri rele despre libertatea “orientării sexuale” şi a tuturor care susţin acest termen.

Dacă această directivă va fi adoptată pentru UE, nu va trece mult şi va ajunge şi în R.M. Datoria noastră de creştini este să ne rugăm ca această directivă să nu fie adoptată. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Anunțuri

Single Post Navigation

7 thoughts on “Planurile de “Egalitate” a UE vor impune creştinii să tacă

 1. Nu draga,
  scuza-ma dar esti prost informat si informez la fel de prost la randul tau. Aceasta directiva presupune ca noi amandoi sa avem aceleas drepturi. Tu sa sustii ca homosexualitatea mea e pacat si e gresita iar eu sa am drept la replica si sa iti spun parerea mea. Eu voi avea libertatea sa merg cu prietena mea de mana pe strada si nu voi putea fi concediata pe motiv ca sunt gay, iar tu sa poti sa predici pe strada, fara ca sa te opreasca cei de la biserica ortodoxa si sa nu poti fi concediat sau discrimitnat in vre-un alt fel pe motiv ca esti crestin protestant si nu ortodox ca majoritatea.

 2. Desigur, aceasta si vreti voi, homosexualii, sa nu va spuna nimeni ca ceea ce faceti faceti gresit. Vreau sa iti aduc la cunostinta ca cei au primit unele legi pentru homosexuali sau ars tare cu aceasta. Voi, homosexualii, la inceput o faceti pe suparatii, apoi va cereti drepturile si apoi interziceti oamenilor sa aiba parerile lor si convingerile lor. Cam aceasta se intampla acum in Marea Britanie, a inceput si in SUA cat si in alte tari. Daca cineva nu este de acord cu homosexualii este acuzat de homofobie. (ceea ce faci si tu cand eu iti raspund la comentariile tale. Eu nu sunt homofob. Si vreau sa iti spun ca Homofobie nu exista. Este un termen inventat de voi, homosexualii pentru a va justifica de ce oamenii nu va accepta. Voi sunteti crestinofobi.) Asa ca, noi ca si crestine ne vom opune mereu homosexualismului. Vom fi impotriva raului mereu. Nu impotriva voastra, ci impotriva practicilor voastre. Ne vom starui sa intelegeti ca gresiti, dar alegerea este a voastra…

 3. As prefera o lume in care sa nu-mi fie frica sa trimit copilul la gradinita sau la scoala ca acolo sa vina niste homosexuali sa ii spuna asa, intr-un ton nevinovat: „E ceva normal sa iti placa baiat de baiat si fata de fata…” Le stricati mintea copiilor de mici! Ei nici nu se gandesc la aceasta!

 4. Totusi majoritatea persoanelor gay manifesta aceste comportamente inca de mici, cand nu se gandesc la aceste lucruri. Ele pur si simplu se intampla. Majoritatea homosexualilor sunt crescuti si educati in familii heterosexuale, dupa un model heterosexual. Totusi la o varsta anume ei realizeaza ca sunt diferiti, altfel decat mama si tata.
  La fel si un copil crescut de o familie gay, poate sa realizeze la un moment dat ca el e altfel decat parintii lui, adica heterosexual.
  Faprul ca copiilor li se spune ca exista si oameni gay nu ii face automat gay.
  Totusi de ce va e frica voua, asta de informare. Cu cat mai multi oameni o sa fie toleranti cu atat mai usor copilul tau o sa iti poate recunoaste ca e gay. Si asta te sperie, nu-i asa?

 5. Puskina on said:

  trebuie acceptat ca homosexualitatea e doar o boala si nu o stare de normalitate iar homosexualii sunt oameni bolnavi si ceea ce fac ei este impotriva naturii. Facem sex pt procreere in principal. Voi puteti avea copii? nu. Deci este o stare anormala.

 6. Puskina on said:

  Scuzati ortografia dar am un bebelas in brate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: