Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

S-a meritat să moară Cineva pentru tine?


El a purtat pacatele noastre în trupul Sau, pe lemn, pentru ca noi, fiind morti fata de pacate, sa traim pentru neprihanire; prin ranile Lui ati fost vindecati. I Pet.2:24

În timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, un baietel a mers la o farmacie dintr-un oras din SUA, pentru a cumpara medicamente pentru mama sa, care era bolnava.

Când a ajuns la farmacie, pe usa de la intrare, baiatul a vazut un poster care l-a impresionat profund. Pe acel poster, era prezentata poza unui soldat american, îmbracat cu tot echipamentul de lupta, care zacea fara suflare pe unul dintre câmpurile de lupta.

Impresionat de aceasta imagine, copilul a citit cu mare atentie, mesajul ce era scris în partea de sus a posterului, ca o provocare pentru toti cei ce intrau în farmacie. Acest mesaj cuprindea întrebarea: Ce ai facut astazi pentru America, merita jertfa acestui soldat ?

Provocat de acest mesaj, copilul s-a întors acasa si a început sa traiasca altfel, dorind sa arate ca moartea acelui soldat, în cazul lui, n-a fost zadarnica.

Pastrând în atentie aceasta întâmplare, haideti în acesta zi sa schimbam tabloul asupra caruia sa meditam. Acum aproape 2000 de ani, pe un deal de lânga Ierusalim, înaltat pe o cruce, a murit Fiul lui Dumnezeu, împlinind pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatul tau si pentru pacatul meu.

Stând în fata acestui tablou, al mortii Fiului lui Dumnezeu, as vrea sa te întreb: ceea ce ai facut astazi, merita jertfa Fiului lui Dumnezeu depusa pentru Tine? Traiesti tu altfel fata de toti ceilalti oameni; sau jertfa lui Hristos, pentru tine a fost în zadar ?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc împlinind voia Ta, pentru ca sa pot onora astfel, jertfa Fiului Tau, depusa pentru mine. Amin

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: