Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Cea mai importantă persoană din călătoria vieţii tale


Da frate, fa-mi binele acesta în Domnul, si învioreaza-mi inima în Hristos! Ti-am scris bizuit pe ascultarea ta, si stiu ca vei face chiar mai mult decât îti zic . Totodata, pregateste-mi un loc de gazduire, caci trag nadejde sa va fiu daruit, datorita rugaciunilor voastre.

Filimon v.20-22

Într-o dimineata, în timp ce se grabeau spre servici, pasagerii ce asteptau înfrigurati, au navalit în autobuzul ce a oprit în statie. Fara ca ei sa stie, în acea statie se facea si schimbul soferilor. Soferul care lucrase de noapte, a coborât în statie, iar soferul care îsi începea serviciul, se pregatea sa urce în autobuz.

În acele momente când unii pasageri înca mai erau pe scara, o alta persoana a încercat sa-si faca loc pentru a urca în autobuz, împingându-i pe cei de pe culoar. Unul dintre pasageri, simtindu-se deranjat, s-a îndreptat spre cel ce voia cu tot dinadinsul sa urce în autobuz, si l-a apostrofat spunându-i:

Hei, domnule; cine te crezi dumneata, de te înghesui asa si-i deranjezi pe toti, numai ca sa te vezi în autobuz? Nu vezi ca autobuzul este deja plin ? Lasa usile sa se închda, si asteapta în statie un alt autobuz, fiindca n-am vrea sa întârziem la servici!

Daca eu voi ramâne în statie; a raspuns atunci pasagerul apostrofat, niciunul dintre voi nu va pleca de aici, pentru ca eu sunt soferul autobuzului!

Nu cumva aceasta este si situatia din inima ta? Poate ca ai lasat ca în viata ta sa se gramadeasca o multime de lucruri, si nu mai ai loc pentru cea mai importanta persoana din calatoria vietii tale. Nu uita ca fara Hristos nu vei putea pleca din starea în care te gasesti, si nici nu vei putea ajunge acolo unde te-ai pornit.

Chiar daca te confrunti cu multe evenimente si încercari, care îti aglomereaza viata, fa-I loc mai întâi lui Hristos, si lasa-L apoi sa te conduca în voia Sa, pentru ca numai asa vei avea o calatorie fericita.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa-ti ofer locul de cinste din viata mea, si sa ma las condus de Duhul Tau, pentru ca sa pot ajunge în locul pe care mi L-ai pregatit. Amin

Reclame

Single Post Navigation

2 thoughts on “Cea mai importantă persoană din călătoria vieţii tale

  1. http://predici.resursecrestine.ro/predici-СУЩЕСТВОАВНИЕ-БОГА.-843.htm
    pace la adresa de mai sus aveti o teologie sistematica de tom ros (postat in 40 de predici) un baptist al secolului nostru o avem tradusa in limba rusa si am postat-o pe siteul romanesc resurse crestine .ro gandind ca dv din republica moldova sunteti si vb de limba rusa am crezut ca mai putem pune o caramida la zidirea dv spirituala cat si a altora cu mult respect fr. aurel m.

  2. Multumim mult. Cred ca ne va fi de folos! Iata si o parte pozitiva a faptului ca cunoastem si limba rusa…

    Inca odata mersi mult. Vom recomanda si altora

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: