Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

De ce te numeşti Creştin?!


Barnaba s-a dus apoi la Tars, ca sa caute pe Saul; si, când l-a gasit, l-a adus la Antiohia. Un an întreg, au luat parte la adunarile bisericii, si au învatat pe multi oameni. Pentru întâiasi data ucenicilor li s-a sat numele de crestini în Antiohia. Fapt.11:25-26

Într-o zi, un profesor si-a început orele de curs, citind o scrisoare pe care un parinte a scris-o catre autoritati, având un subiect neobisnuit. Parintele care scrisese acea scrisoare, se plângea de fapt, de copilul sau, cerând autoritatilor sa faca ceva, pentru a-i ajuta.

Cu multa durere, acel parinte scria: am depus toate eforturile pentru a-i da copilului nostru cea mai buna educatie. L-am ajutat sa învete la cele mai titrate scoli, si sa ajunga un judecator vestit. Însa, în momentul în care viata îi era înaninte, în loc sa se bucure de toate aceste realizari, fiul nostru a ajuns sub influenta unei secte.

Din acest moment, viata lui s-a schimbat radical. Petrece cel mai mult timp cu cei pe care îi considera oameni ai lui Dumnezeu, si chiar daca ne ajuta mai mult ca înainte, în treburile gospodaresti, toti banii si-i împarte cu cei saraci.Nu avem nimic ce sa-i reprosam din punct de vedere moral, sau social, dar nu mai este ca noi!

Dupa ce si-a prezentat în scris aceasta durere a inimii, parintele a cerut autoritatilor sa faca tot ceea ce le sta în putere, pentru a le readuce fiul înapoi.

Dupa ce a terminat de citit scrisoarea, profesorul Stanlez Houerwas, i-a întrebat pe elevi: la cine credeti ca face referire aceasta scrisoare?

Încercând sa raspunda acestei întrebari, elevii au fost pusi în mare încurcatura. Stiau multi copii care cazusera în plasa învataturilor false, dar comportamentul acestora nu se aseamana în nici un fel cu al acestui copil.

Pentru ca în clasa s-a facut liniste, profesorul a continuat spunând: Ceea ce v-am citit este un fragment din scrisoarea pe care un centurion, a scris-o cezarului Romei, cerându-i ajutorul pentru a-l recupera pe fiul lor, care ajunsese în mijlocul unor oameni numiti crestini !

Pot sa vada oamenii, aceeasi schimbare în viata ta, încât si atunci când te acuza, sa nu gaseasca decât cuvinte de apreciere? Aceasta înseamna de fapt a fi crestin. Nu numai sa porti un nume, ci sa traiesti ca Hristos!

Rugaciune; Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca prin cuvintele, faptele si marturia vietii mele, sa arat ca sunt un adevarat crestin. Amin


Reclame

Single Post Navigation

One thought on “De ce te numeşti Creştin?!

  1. Dumnezeu este viu !!! Pocäitivä si o sä vä fie päcatele ertate si o sä vä inpäcati cu dumnezeul care e apartine totul si atit de tare nea iubit cä a venit in trup pe pämint sä ne aräte cä egzistä si prin credintä in el cäpätäm viatä vesnicä si duhulsfint ne curätä de tot räul ne invatä sä facem voia lui dumnezeu ca sä ajungem la el!!!Isus Hristos a murit pentru päcatele mele si ale tale el invins diavolul, päcatu nu mai are putere ,pentru cel care crede in el!!!Dumnezeu nu o fäcut iadul pentru oameni ci pentru diavol si demoni.Fiecare suflet este scäpat de moarte dacä strigäm numele lui Isus Hristos si al urmä pe Isus!!!Slavä Lui Dumnezeu!!!Amen!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: