Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Zâmbete – cum glumesc copiii


Un baietel e trimis la culcare de taticul lui. Cinci minute mai târziu… – Tati… Taaati… – Ce vrei? – Mi-e sete. Îmi aduci putina apa? – Nu. Trebuia sa bei înainte de-a intra în pat. Cinci minute mai târziu: – Taaaaatiii… – CE VREI? – Mi-e SETE! Îmi aduci putina apa? – Ti-am spus o data: NU! Daca te mai aud înca o data, vin la tine si-ti trag o bataie…!!! Cinci minute mai târziu: – TAAAATIIIII… – CE VREI? – Când vii sa ma bati, îmi aduci, te rog, si putina apa, ca mi-e tare sete!

––––––––––––––-

Într-o zi, învatatoarea le citeste elevilor din clasa întâi o poveste despre un puiut nazdravan. Ajunsa la pasajul unde puiutul încearca sa-l avertizeze pe fermier de un pericol iminent, ea citeste: „…si puiutul nazdravan a alergat la fermier si i-a spus: Cade cerul! Cade cerul!” Dupa care învatatoarea a facut o pauza si a întrebat clasa: – Si ce credeti voi ca a raspuns fermierul? O fetita din prima banca a început imediat sa-si fluture mâna pe sus: – Eu cred ca a exclamat: Uau! Un puisor care vorbeste!

––––––––––––––-

O mamica îi povestea fetitei ei cum si-a petrecut copilaria: – Ne dadeam pe gheata în spatele casei; scrânciobul ni l-am facut dintr-un cauciuc ce atârna de un copac în curtea din fata; vecinii aveau un ponei pe care îl calaream toata ziua; si culegeam mure salbatice în padure. Fetita asculta cu ochii larg deschisi de uimire, savurând fiecare cuvânt din gura mamei. În cele din urma a exclamat: – Uau, mami! De ce nu te-am cunoscut eu mai devreme!!!

Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: