Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Semnul Fiarei – 666 – Micro Chip – Începe promovarea şi implantarea în practică


VeriChip Corporation activează în doua afaceri distincte. VeriMed său sistem Healf Link rapid şi precis identifică persoanele care sosesc de urgenţă la spital şi nu sunt în măsură de a comunica. Filiala sa    de energie VeriGreen se concentrează pe oportunităţile de investiţii în sectorul energiei curate şi alternative.

VeriMed Health Link
Health Link este legătura dintre tine şi starea ta personală de sănătate. Health Link utilizeaza un minuscul, microcip pasiv ( primul şi singurul microcip autorizat pentru identificarea pacienţilor de FDA), precum şi o bază de date online, despre starea ta  personală de sănătate.

VeriGreen Energy Corporation
VeriGreen Energy Corporation a fost înfiiţată în martie 2009, pentru a investi în sectorul energiei curate şi alternative. Compania este în căutarea de a investi în companii cu operaţiunile existente şi a infrastructurii.

Pentru a afla mai multe despre această corporaţie, faceţi click aici!

Mai jos puteţi privi şi un mic Video ca publicitate a acestui Micro Chip “Minunat”.

Să ne aducem aminte ce spune Biblia despre aceasta:

Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel, si vorbea ca un balaur. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei; si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.  Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se pogoare foc din cer pe pamant, in fata oamenilor. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele, pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca, si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei. Si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: sase sute saizeci si sase.  Apoc.  13:11-18

Single Post Navigation

2 thoughts on “Semnul Fiarei – 666 – Micro Chip – Începe promovarea şi implantarea în practică

  1. Pingback: Semnul Fiarei – 666 – Micro Chip – Începe promovarea şi implantarea în practică « Creştini md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: