Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Promovarea Blogului folosind corect motorul de căutare google


 Odată ce ai creat un blog, este timpul să te gândeşti la promovarea lui. Dacă te gândeşti că toţi vor intra pe blogul, sau site-ul tău, imediat după ce l-ai creat, te greşeşti mult. Blogul şi site-ul tău, pentru a avea vizitatori, trebuie promovat. S-ar părea că o soluţie a promovării blogului tău, sau site-ului tău, este înscrierea lui în diferite directoare, cum ar fi de ex. Top20.md . Aceste directoare web arată apariţia ta în lumea internetului. Dar aceasta este doar un mic pas pentru promovarea blogului tău.

 

    Nu voi vorbi astăzi de faptul că pentru promovarea blogului tău, trebuie să ai ce promova (fii sistematic în postarea articolelor şi oferă oamenilor răspunsul la nevoile lor). Voi vorbi despre folosirea corectă a motorului de căutare google.

    Am încheiat sondajul de pe blogul Maranatta, prin care am dorit să aflu cum vizitatorii blogului nostru au aflat de noi (în prezent avem în jur de 700 – 900 vizitatori pe zi). Iată care au fost rezultatele sondajului, la care au participat 119 persoane:

Deci, 40% vizitatorilor blogului Maranatta, au ajuns pe paginile blogului nostru datorită motoarelor de căutare. 24 % au găsit blogul nostru navigând pe internet. De aici şi concluzia: Foloseşte corect cuvintele cheie pentru ca să fii găsit mai uşor de către cei ce caută informaţia care o ai tu pe blogul tău. Cum să faci acest lucru? Iată o modalitate:

intră pe google adwords, scrie denumirea articolului care vrei să îl postezi (sau unele cuvinte cheie din acest articol) şi google îţi va sugera cele mai căutate şi potrivite cuvinte cheie care trebuie să le incluzi tu în articolul tău. Foloseşte-le în conţinutul articolului cât şi plasează-le în secţiunea Tags (etichete).

În încheiere aş vrea să vă atenţionez un lucru:

„Cautati pe Domnul cata vreme se poate gasi; chemati-L, cata vreme este aproape. Sa se lase cel rau de calea lui, si omul nelegiuit sa se lase de gandurile lui, sa se intoarca la Domnul care va avea mila de el, la Dumnezeul nostru, care nu oboseste iertand.  Biblia Isaia 55:6-7.

Foloseşte-ţi motorul tău de căutare corect – caută cu inima ta pe Dumnezeu.

Single Post Navigation

One thought on “Promovarea Blogului folosind corect motorul de căutare google

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: