Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Despre atacul la persoană


Deoarece apar multe întrebări, de ce sunt şterse comentariile, sau nu sunt aprobate, şi după cum se vede mulţi nu înţeleg CE ESTE ATACUL LA PERSOANĂ, vă propun că citiţi acest articol care este util pentru a înţelege acest termen. Vă recomand tuturor cititorilor acestui blog să facă cunoştinţă cu regulile blogului, care includ în sine restricţia atacului la persoană.

Anunțuri

Single Post Navigation

3 thoughts on “Despre atacul la persoană

  1. alaandrei on said:

    Ar fi util de primit o lege care ar pedepsi atacul la persoana.

  2. Da, ar fi bine. Sa ne rugam pentru noua conducere care se luptă acum cu comunismul. Nadajduim ca vor face regula in tara…

  3. parerea mea ar fi sa asteptam toate dela sine caci toate le rezolva timpul eu anteleg ca gandit voi dar noi nu avem nici o putere a supra nimanui sai lom pentruca nu avem acest drept eu zic caci cine nu are credinta an dumnezeu nu va stie ce este aia frica pentru eu am frica de dumnezeu si eu cred an domnul nostru ce ne vegeaza de sus si este cu noi si el aravea puterea sa faca antre noi pace eu nu cred pe nimeni caci cine va spune ca nare pacate acel nu are frica de dumnezeu si nu judecati sa nu fit judecati antindet o mana celor care nau o paine eu va multumesc celor care miat citi si fit buni unu cu ceilalti caci toti nu lom cu noi nici lingura ce am mancat zi de zi cate zile am avut caci cu o moarte suntem datori doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: