Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Adevărata faţă a homosexualilor – doi copii violaţi de profesorul lor de Română


Este groaznic să te gândeşti că nu este sigur să îţi trimiţi copii la şcoală, pentru că este riscul să fie violaţi de homosexuali! Anume despre aceste lucruri am preîntâmpinat deja o bună vreme pe toţi cititorii blogului şi cu toţi, ca şi creştini ieşind în Piaţa Marii adunări Naţionale protestând împotriva legii Nedescriminării care va da în primul rând libertate de acţiune pentru homosexuali. „Ah!” , vor spune unii dintre ei, “nu suntem noi de vină!”. Dar cine? Aceasta este faţa homosexualilor.

1. Din reportajul de mai sus, observăm foarte clar că bărbatul este homosexual, pentru că a violat băieţi şi nu fete.

Homosexualii vor să se scuze că practică această mizerie prin orientarea sexuală. Deci, ei vor să spună că orientarea lui sexuală este homosexuală? Reiese că şi pedofelia este o orientare sexuală?! Vom da libertate homosexualilor şi vor cere mai apoi şi pedofilii legalizarea practicilor lor?!!

2. Acest bărbat a  căutat să fie profesor tocmai ca sa aibă un loc sigur si ascuns unde va putea abuza sexual copiii si tocmai aceasta urmăresc acum cei care fac legea nediscriminare si o împing  ca să fie aprobată! Ei fac tot posibilul ca să poată primi posturi de muncă la grădiniţe, şcoli etc. Oare este corect să permitem ca astfel de persoane răzvrătite să ne educe copii? Oare este corect să ne expunem copii la risc?!!!!

3. Aţi observat faptul că autorităţile nu doresc să contribuie la soluţionarea cazului? De parcă le este frică să condamne bărbatul cu pricina. Oare nu cumva cineva îi presează ca să nu se apară în presă aceste cazuri? Oare nu cumva cineva îi presează ca această lege să fie aprobată?

Prin acest articol vă îndemn să urmăriţi acest caz şi investigarea lui. Să nu fim indiferenţi şi să arătăm oamenilor adevărata faţă a homosexualilor!

Reclame

Single Post Navigation

17 thoughts on “Adevărata faţă a homosexualilor – doi copii violaţi de profesorul lor de Română

 1. Carmen on said:

  te-am pus la parteneri pe blogul meu…adik ti-am luat bannerul si l-am postat:*uite bannerul blogului meu

 2. Carmen on said:

 3. Carmen on said:

  frate nu merge….htmlX(asta e

 4. Draga Carmen, care e denumirea blogului tau?

 5. BlogWidget – ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
  Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
  Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

 6. Si totusi, Dumnezeu ii iubeste. Ceea ce uraste Dumnezeu este atitudinea lor.

 7. Si daca violatorul ar fi violat fete nu ar fi fost la fel de grav. nu? Well, draga maranatta, te anunt ca sunt mai multi violatori heterosexuali decat gay. Asta inseamna ca heterosexualitatea este gresita?
  Te rog sa imi raspunzi la intrebare.

 8. Erik Brewer on said:

  Spin, spin, spin from all gay. That is a stupid straw man argument that homosexuals make to defend their homosexual friends who also happen to be pedophiles.

 9. ghenadiana on said:

  Şi aceste lucruri se întîmplă acum, cînd nu este încă aprobată Legea nediscriminare cu sintagm „orientare sexuală”, dar ce se va întîmpla atunci cînd va fi aprobată? Să ne trezim cu toţii ca să realizăm gravitatea legii şi să facem tot ce depinde de noi ca să nu fie votată!!!!

 10. nu sint de acord cu aceasta situatie

 11. ––––––– Cenzurat ––––––

 12. Imi pare rau ca am fost nevoit sa iti cenzurez comentariu… dar asta e regula blogului: cine ataca la persoana este cenzurat. Fii mai calma, nu ataca pe cei ce comenteaza si iti aduc dovezi.

  Voi sustineti ca profesorul nu este homosexual. Dar inchideti ochii la faptul ca a violat 2 baieti. Sa va fie rusine!

 13. Erik Brewer on said:

  ceea ce a scris Allgay era o minciune totala care este promovata de la homosexuali, liberali, si ateii in Statele Unite. I-cunosc pe misionari care au fost inchisi si ei sunt nevinovati si au fost gasiti nevinovat. Era o tactica politica zicand ca ei au „rapit” pe copiii. Dar oameni rai care lor nu le pasa de adevar, nu cerceteaza situatie ci doar sa vorbeasca de rau crestini. Lipsa informatiei din partea lor duce minciune mai departe.

 14. si comentariul meu cu crestinii rapitori de copii l-ati cenzurat. Imi pare rau, dar daca doar asa stiti sa argumentati – princenzura si acoperirea adevarului.
  Well cu zice in biblie cine are urechi de auzit sa auda.
  Pt Erik: Liberali? Ce vrei sa spui cu asta? esti republican? well, imi pare rau sa iti amintesc, dar Bush (republicanul) a trimis copii sa moara in Irak pentru nu se stie ce si a introdus tot felul de legi tembele.

  In rest vreau sa spun ca asta e ultima mea vizita pe blogul vostru. Se pare ca nu am cu cine vorbi.

 15. Erik Brewer on said:

  In primul rand, opusul liberalilor nu este republican. Este conservativ. Da, eu sunt conservativ dar nu republican. Cati oameni au murit din cauza lui Sadam Husein? Nu-ti pasa tie de vietiile lor? Plus, oameni care fac armata stiu ca poate incepe un razboi la orice moment si cand s-au inregistrat au facut asta stiind ca pot fi trimisi la razboi. Argumentul tau este direct copiat de la liberali fara a face sens. Bush a protejat pe oameni din State timp de 7 ani de un act terorist. Facea si el gresele ca orice om dar mai mult bine a facut.

  Mai bine sa pleci sa cauti site-uri liberale unde propaganda ca a ta este promovata.

 16. Pentru AllGay,

  Deşi nu ar trebui sa îţi dau explicaţii, dar o fac pentru ca să nu înţeleagă greşit cititorii – îţi place mult să manipulezi prin comentariile tale, chiar să denaturezi adevărul.
  Comentariul tău a fost cenzurat, după cum am mai spus, din cauza atacului la persoană. Ca să fiu mai precis, ai vorbât foarte urât de Erik. Se vede că nu îţi plac comentariile lui. De ce? Pentru că dă pe faţă strategia urâtă a homosexualilor.

 17. Maranatta, may you do me a favor?
  I am trying to help win a contest but I need you to say Andrew sent me here. http://codykinz.com/2010/02/13/clubpenguin-contest-series-6/#comments

  God bless you Maranatta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: