Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Martorii Turnului de Veghe, nu sunt Biserica Lui Dumnezeu


Martorii sustin ca Isus este Calea Adevarul si Viata, dar prin ei se ajunge la El. Total eronat. Pentru ca Biblia nu spune asta. De asemenea Isus spune “voi veti fi martorii mei in Ierusalim, Samaria, Iudeea si pana la marginile pamantului”. Deci ai cui martori trebuie sa fim? Ai lui Isus din cele ce reiese din Biblie. Pe de alta parte “Dumnezeu a randuit in biserica intai apostoli, prooroci, cei ce au darul vedenilor, tamaduirilor, vorbirii in limbi…” (1 Corinteni 12:28). Aceste randuieli lipsesc din biserica martorilor, asadar nu sunt biserica Lui Dumnezeu.

by Mircea

Reclame

Single Post Navigation

7 thoughts on “Martorii Turnului de Veghe, nu sunt Biserica Lui Dumnezeu

 1. Pingback: Martorii Turnului de Veghe, nu sunt Biserica Lui Dumnezeu - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Marius on said:

  Dezbaterea nu duce nicaieri pentru-ca oameni simpli nu vor intelege niciodata dogmele sau interpretarile pe care le face unu sau altu bibliei.Eu stiu asa ca Isus nu a spus niciodata sa ne inchinam lui sau ca ar fi Dumnezeu ci mai degraba ne-a dat invatatura cum sa ne închinam si o rugaciune model TATAL NOSTRU si ne-a aratat cui sa io adresam.Toate celelalte ce se spune si face fiecare cult in parte sunt dogme si nu sunt oranduiri de la Dumnezeu.Ca intr-o biserica se vorbeste in „limbi” de ce sa nu o spunem pe fata ca asta o spun cu predilectîe penticostli asa ca daca aş face si eu o interpretare a bibliei as spune ca nici ei nu sunt biserica lui Dumnezeu ca nu tin drept invataturile bibliei si anume stim ca in biblie scrie ca cand crestini sunt adunatî in adunare trebuie sa se roage in mod ordonat si nu unu spunand una si altu alta(si ştim cum se roaga penticostali).Aici nu îmi place un lucru,si anume ca atacam toti pe martori dar ne ascundem in spatele anonimatului fara a declara ce comfesiune suntem caci din ce am vazut pana acum nu se poate lauda nimeni ca sunt adevarati continuatori ai Isus.

 3. marcu on said:

  Marius…dragii nostri amfitrioni ne ataca pe noi,martorii lui Iehova,pt.ca asa este scris.Isus a spus: daca pe Mine M-au urat si pe voi va vor ura…
  Articolul introductiv contine insa despre noi minciuni.
  Prima este aceea ca noi am pretinde ca doar prin noi se ajunge la Dumnezeu.FALS…NU PRETINDEM ASA CEVA,PT.CA,LA DUMNEZEU SE AJUNGE PRIN ISUS.
  Si,da,noi suntem si martorii lui Isus,insa in primul rand ai lui Dumnezeu,Tatal,Iehova.Apostolii l-a marturisit preponderent pe Isus pt.ca se adresau la inceput evreilor si prozelitilor,care CREDEAU IN TATAL,IEHOVA.Ar fi fost lipsit de sens sa le predice ceea ce ei cunosteau…Azi,noi ne adresam unor oameni care NU CRED in UNICUL DUMNEZEU IEHOVA,ci fie sunt atei,fie cred in alti dumnezei.Este valabil si pt.majoritatea celor care se cred crestini,dar care cred intrun dumnezeu triunic,altul decat cel in care credeau Avraam,Isac,Iacov,Moise,David,Isaia…Pavel.Iata ce le scrie Pavel corintenilor-1 Cor.8:6: NOI AVEM UN SINGUR DUMNEZEU-TATAL.Punct.Nu mai adauga pe Fiul si pe Duhul…De aceea noi suntem martori ai lui Iehova: pt.ca lumea nu mai crede in El.

 4. draga Marcu,

  Manipulati cu omanii, si aceasta nu este bine. Nimeni nu va ataca, doar va dau pe fata lucrurile pe care voi le ascundeti.
  Iar Gigi a fost cenzurat pentru un comportament foarte agresiv si urat. Imi pare rau ca voi, martorii, cand nu mai aveti argumente deveniti foarte aroganti…

 5. marcu on said:

  Deci..a fost agresiv in 80 de comentarii fratele Gigi ?? Ne postati
  o „mostra” sa vedem cat de agresiv a fost si cum a gresit??Poate ca il paste un comitet judiciar…sau va dovediti cumva neputinciosi ?? Ca ,adica ..l-ati cenzurat pt.ca nu ati avut alte argumente ??
  Dar ce o fi Gigi…un inchizitor?? Chiar nu a avut niciun comentariu care merita sa ramana ?? CIUDAT…Dar..poate ca repostati pt.O ZI comentariile lui…sa le vedem si noi !!!

 6. Draga marcu,

  Cenzurarea tuturor comentariilor lui gigi, a fost o masura de mustrare ca rezultat a ultimilor comentarii postate de el. L-am avertizat de cateva ori, insa el a cautat sa nu asculte mustrarea si am fost nevoiti sa il cenzuram. Apropo, cititi regulile blogului, va va ajuta mult.

 7. marcu on said:

  Ma cenzurati si pe mine ?? nu m-ar mira…Pt.ca,daca nu puteti sa demonstrati ce doriti…de ce sa nu ma cenzurati ???
  Dar…nu vreti sa ne ajutati cu greselile lui Gigi ?? Sa le vedem si noi ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: