Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Problemă: Toate programele se deschid prin Windows Photo Viewer


All my programs shortcuts has been linked to Windows Photo Viewer

Programele se deschid doar prin Windows Photo Viewer

Problema virușilor pentru utilizatorii sistemului de operare Windows devine tot mai stringentă. Atacurile devin tot mai intense și orice link de pe net sau un dispozitiv de stocare informație poate duce imediat la infectarea calculatorului dvs!

O soluție ar fi să treceți la sistemele de operare Linux (Ubuntu) sau Mac care aproape că nu sunt afectate de viruși. Totuși aceasta depinde de preferințele utilizatorului.

În ultimul timp s-au intețit atacurile chiar și prin programul SKYPE. Vine câte o trimitere ca din partea prietenilor și ești rugat să apeși ca să vezi o fotografie care ți-o trimit ei. Ca urmare, după ce apeși, calculatorul tău nu mai lucrează corect… Despre o astfel de problemă vom vorbi azi.

Întrebare: Toate programele mele se deschid prin  Windows Photo Viewer. Când am încercat să deschid orice program, primesc un mesaj că „Windows Photo Viewer nu  poate deschide această imagine, deoarece, fie Photo Viewer nu acceptă acest format de fișier sau nu aveți cele mai recente actualizări. Chiar și atunci când am încercat  a instala orice actualizări de vizualizare a fotografiilor sau orice altă aplicație, primesc același ecran cu același mesaj. Am încercat, de asemenea, soluții, mentionate mai sus, dar am primit același mesaj. Te rog ajuta să ies din acest necaz.

Pe scurt, această problemă privine din anumite schimbări din registru, care au fost „schimbate” de un virus care a infectat calculatorul dvs. (Scriu cu limbajul simplu să înțelegeți ideea).

Puteți soluționa problema prin următorii pași:

  1. APASĂ Aici CLICK DREAPTA ȘI ALEGE „SAVE TARGET AS”  (sau save link as)
  2. După aceasta apasă pe RUN (pornește fișierul care a fost salvat pe calculatorul tău)
  3. Restartează calculatorul.

După acești pași, calculatorul tău trebuie să revină la normal. SUCCES!

Vreau ca să înțelegi prin acest lucru și următorul adevăr: În viața de zi cu zi, păcatul tot mai mult te învăluie… până când într-o zi ești robit totalmente, așa cum a fost robit și calculatorul tău… Nu poți scăpa de păcat, orice nu ai face… strigi în gura mare că ești disperat, dar nu poți să te lepezi de el…

Să știi că totuși soluția există ! La fel ca și calculatorul tău, ai nevoie de ajutor. Dar cine te poate elibera de robia păcatului? Doar Dumnezeu !  Pocăința (regretul sincer de păcatele comise și promisiunea că îți dai viața în mâinile lui Dumnezeu ca să nu mai păcătuiești, ca El să conducă defapt viața ta) este unica soluție pentru a ieși din robia păcatului!  Dacă recunoști pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor al vieții tale, dacă îți dai viața în mâinile Lui și îți recunoști neputința ta, păcătoșenia ta, El te va ierta și îți va dărui o viață nouă! O inimă de carne  și nu de piatră! Mintea ta va fi schimbată și păcatul tău va fi iertat. Nu vei mai fi rob al păcatului, ci vei fi copilui lui Dumnezeu ! Cât de frumos! Cât de minunat!

Te-ai săturat să fii robit de păcat? Te-ai săturat să trăiești în suferință ? Nu mai poți răbda suspinurile sufletului tău ? Vino chiar acum în fața, în prezența Celui ce te-a creat (cu rugăciune), spune-i Lui toată suferința ta și dorința de a rupe cu păcatul! Spune-i că vrei să devii o făptură nouă, un om nou! Un om care nu mai păcătuiește! (poți reuși aceasta doar prin puterea lui Dumnezeu ! El îți va da Duhul Său Cel Sfânt!).

Și nu uita că Isus a zis:

Evanghelia după Marcu 16:16 Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit.

Credința ta trebuie să fie urmată de botez. Și nu invers. Botezul este o mărturie a faptului că ai crezut în Dumnezeu, că te-ai pocăit, că ai devenit o persoană nouă. Botezul este o condiție pentru Salvarea Sufletului tău!

Reclame

Single Post Navigation

One thought on “Problemă: Toate programele se deschid prin Windows Photo Viewer

  1. Anna on said:

    Nu a mers..Ce trebuie sa fac?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: