Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Site-uri Cr.

Site-uri creștine

19 thoughts on “Site-uri Cr.

 1. Adevarata Feicire
  (blobspo.com
  Fiti binecuvantati!

 2. Aveti idee unde gasesc ceva negative de la speranta? Eu am insa as vrea ceva din albumele mai vechi cantate de Marius Gorcea. Domnul sa va dea har

 3. Se pare că am scris greşit codul codul.
 4. promovați torrentcrestin ?
  știți ce promovați ?

 5. Ai ceva împotriva, m1ha1 ?

  Cunosc destinaţia torrentului creştin. S-au dus multe discuţii cu privire la acest torent şi, sincer să fiu eram tentat să judec… dar să nu uităm ce spune Biblia: judecata nu ne aparţine nouă.

  Personal cred că acest torent i-a ajutat pe mulţi – sunt multe persoane de la sate care nu au nici o sursă pentru lucrarea lor. Ştiu că vei spune că nu e corect să copii de po torent – dar hai să analizăm ce face torentul:

  1. Dă posibilitate prietenilor să se împartă cu materialul pe care îl au cu prietenii lor (comunitatea torentului) – în societatea noastră încă nu este interzis, dacă ai ceva material să te împarti cu cei pe care îi cunoşti. Cred că nici unul din nou nu poate spune că nu a primit de la prietenii săi ceva interesant (desigur fără să cumpere acest material). Aceasta face în acest caz şi torentul

  2. Torentul nu influenţează autorii materialului. Dacă ai observat, materialul de pe torent, 99% este mai puţin calitativ. Deci, mai mult este o promovare a materialului autorului, pe care cineva, odată ce l-a văzut, îl poate mai apoi cumpăra cu uşurinţă ştiind că are necesitatea de aşa material. (mie îmi plac mult mai mult cărţile tipărite decât cele electronice. Dacă mi-a plăcut o carte fac tot posibilul să o cumpăr).

  3. Legea nu interzice torentele. Ştiu că veţi spune că dacă legea nu interzice, nu inseamnă că… etc. Dar, de ce să ne condamnă singuri pe noi? De ce să judecăm noi? Pot vă aduce sute de exemple în care acest torent i-a ajutat pe mulţi, şi cred că nici unul pe care acest site l-a nedreptăţit.

  Personal sunt membrul unui grup muzical, şi, deşi nu am reuşit încă să punem CD-ul nostru pe torent creştin, dar mă voi bucura mult să mă împart cu acest CD şi cu alţii. Iar toţi cei ce vor îndrăgi această muzică, sunt sigur că mai apoi vor susţine lucrarea noastră cumpărând şi CD-uri dacă vor avea posibilitate.
  Deci, nu putem compara calitatea materialului de pe torent cu calitatea materialului cumparat. Aş numi mai mult activitatea torentului o activitate de publicitate şi de promovare a materialului creştin.

 6. am adaugat banerul dumnevoastra pe blogul meu,si asi fi recunoscator daca ati adauga si dumneavoastra banerul meu.
  banerul meu este acesta:

 7. Salut Ciprian.
  Care e banerul tau?

 8. http://crestini.weebly.com/ Un site care il face cunoscut pe Dumnezeu si ofera resurse crestine.Te rog sa adaugi si bannerul acestui site.

 9. asi dori sa facem un schimb de benare

  acesta este banerul meu:

 10. nu mi se vede codul de la baner

 11. Caut pentru orice cântece creştine care este scric in powerpoint e-mail me at gladius587@yahoo.com

  I am looking for any Romanian christian songs that are wrote in powerpoint if you have any plz e-mail me at gladius587@yahoo.com thx

 12. Well written content like this today is far too rare, and thank you for putting in time and effort into your wonderful website.

 13. Lovely just what I was looking for.Thanks to the author for taking his time on this one. ginecologie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: