Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Cum atacă homosexualii omenirea


 

În ultimul timp se observă tot mai mult o presiune din partea homosexualilor asupra omenirii. Ei doresc să îşi promoveze imoralitatea sa şi recurg la toate lucrurile posibile pentru a face aceasta. Iată o serie de articole care vorbesc despre aceste lucruri:

California. Procesul impotriva casatorie continua la tribunalul federal din San Francisco. Procesul a intrat in saptamana a treia. Vineri, 22 ianuarie, cei care ataca constitutionalitatea casatoriei si-au incheiat prezentarea argumentelor, iar pe 26 ianuarie apararea va demara prezentarea dovezilor si martorilor ei. Expertii afirma ca prezentarea cazului impotriva casatoriei nu a fost tocmai convingatoare. Activistii homosexuali nu au reusit sa aduca argumente convingatoare ca homosexualitatea este innascuta. Au afirmat ca institutia casatoriei este o notiune religioasa care nu isi mai are locul in epoca postmoderna a separarii Bisericii de Stat. Un alt argument, la fel de radical, a fost ca familia si casatoria nu au nimic de a face si nu au fost niciodata corelate cu aspectul procrearii in societate sau cu cresterea si educarea copiilor.

New Hampshire. In 2009, statul american New Hampshire a legalizat casatoriile homosexuale. Noua lege a intrat in vigoare la 1 ianuarie 2010. Saptamana trecuta insa, parlamentarii republicani au initiat un amendament constitutional care sa le anuleze si sa declare ca singura casatorie recunoscuta sau acceptata in stat e cea dintre un barbat si o femeie. Dezbaterile parlamentare au inceput tot saptamana trecuta.

Indiana. Un amendament constitutional pentru interzicerea casatoriilor homosexuale a fost introdus si in statul Indiana .  Pe 21 ianuarie a fost votat favorabil intr-o subcomisie senatoriala, urmand ca dezbaterile din Senat sa se desfasoare in viitorul apropiat.

Canada. Autoritatile canadiene au retras statutul nonprofit al unui grup de biserici canadiene cunoscute pentru opozitia lor fata de avort si homosexualitate .  Autoritatile si-au justificat decizia argumentand ca pozitiile antihomosexuale si antiavort ale bisericilor le transpun in zona publicului si al politicii. In directia aceasta se indreapta si Uniunea Europeana si Consiliul Europei. De aproape 2 ani, AFR atrage atentia parlamentarilor romani asupra acestui pericol spre care se indreapta si Romania. Este nevoie de actiuni legislative concrete si imediate pentru protejarea libertatii religioase in fata tavalugului secularizant si anticrestin al UE.

Indoctrinare cu homosexualitate. Una dintre metodele folosite de activistii homosexuali americani pentru indoctrinarea copiilor si a tinerilor este promovarea de manuale si carti in bibliotecile publice, care contin opinii pro-homosexualitate. Recent, grupul homosexual GLSEN (Gay, Lesbian and Straight Education Network) a anuntat ca a demarat un astfel de program care promoveaza carti in valoare de 1 milion de dolari

Homosexualitatea e o molimă?  Fiintele umane nu se nasc homosexuale, ci sunt influentate sa adopte un astfel de mod de viata. Aceasta este concluzia cvasi-unanima a multor marturii publicate recent int-o serie de articole din publicatia engleza TimesOnLine. Va recomandam o marturie publicata pe 18 ianuarie, in care autorul descrie cum a fost atras in acest stil de viata pe cand lucra la BBC unde, afirma el, “homosexuality was very nearly compulsory” (homosexualitatea era aproape obligatorie).

Single Post Navigation

9 thoughts on “Cum atacă homosexualii omenirea

  1. alaandrei on said:

    Nu gasim in Biblie un alt pacat,decit, homosexualitatea,care sa fi adus la distrugerea a doua cetati dezvoltate pline cu oameni bogati.

  2. ati ramas in urma putin cu stirile, insa gayii nu aleg daca sunt sau nu gay. ei pur si simplu asa sunt.
    cand esti gay nu te scoli intr-o dimineata si iti spui: „Eu azi am sa fac sex cu barbati, ca asa vreau eu!”
    te scoli dimineata si iti spui: „Eu-s gay, nu pot fi altfel!”

  3. Pentru Ochii pe dos

    De unde ai atata inforamtie? 🙂 Vad ca stii multe detalii, dar toate sunt eronate!

    Gay-i nu sunt pus si simplu asa, ei devin asa. Si totul nu se intampla cum spui tu intr-o dimineata, ci este rezultatul tuturor lucrurilor murdare venite pana atunci in cap. Este un proces, o alegere. Daca alegi raul, aceasta da dovada de modul tau de trai. Asa si cu cei gay. Sunt multi gay care s-au schimbat. Deci se poate altfel. Homosexualitatea este o practica imorala, este ceva ce Dumnezeu condamna.
    Intreaba un hot de ce fura, Iti va raspunde ca nu poate altfel. Deci este inascut acest lucru?! Desigur nu! Intreaba un ucigas, de ce ucide? Hai sa dam tuturor libertate si vom vedea ce societate „democrata” vom avea! Raul este rau si nu trebuie sa numim raul bine si binele rau!!!

  4. Pingback: Pagina nu a fost găsită « Curbet Alexandru

  5. A team at the National Cancer Institute’s Laboratory of Biochemistry reported in the journal Science that families of 76 gay men included a much higher proportion of homosexual male relatives than found in the general population. Intriguingly, almost all the disproportion was on the mother’s side of the family. That prompted the researchers to look at the chromosomes that determine gender, known as X and Y. Men get an X from their mother and a Y from their father; women get two X’s, one from each parent. Inasmuch as the family trees suggested that male homosexuality may be inherited from mothers, the scientists zeroed in on the X chromosome.

    Read more

  6. 🙂 lol

    O mai mare ironie nu am mai auzit!!! 🙂

    Mai aveti sa nascociti povesti? Si cat de „intelept” trebuie sa fii ca sa crezi lucrurile aceastea. Dar cine le nascoceste! Vai cat de mult doresc homosexualii doresc sa se justifice ca nu sunt ei vinovati de mizeria ce o practica, ci ca este din nascare… ! Exact cum spune Biblia:

    Romani 1:22 S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;
    Romani 1:23 si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.
    Rom 1:24 De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;
    Rom 1:25 caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu, si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.
    Rom 1:26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor intr-una care este impotriva firii;
    Rom 1:27 tot astfel si barbatii, au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase, si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

  7. Draga Maranatta,
    Aceste lucruri nu sunt nascocite, sunt studiate si demonstrate prin studiu. Stii oamenii de stiinta. Aia care mai spun ca pamantul e rotund, cu toate ca mult timp biserica sustinea ca biblia spune ca e plat pentru ca sunt versete in biblie care spuna „pana la marginile pamantului”

    Biblia s-a contrazis de multe ori si de multe ori s-a ajuns la conclzia ca trebuie interpretata altfel. Sa iti dau cateva exeple:
    1. Robii sa fie supusi stapanilor sai – asta inseamna ca Dumnezeu accepta si nu condamna sclavia, deci un om poate sa aiba un alt om ca si proprietate.
    2. Femeia sa taca in adunare, iar daca nu intelege ceva sa isi intrebe sotul acasa – Femeile nu au aceeas autoritate infata lui Dumnezeu ca si barbatii, deci nu au nevoie de dreptl la vot. De ce ar trebui ele sa voteze si sa ia decizii de stat. E treaba varbatilor asta, femeile trebuie sa stea acasa sa faca copii.
    3. Dinte pentru dinte so ochi pentru ochi – pedeapsa cu moartea este justificata de Dumnezeu. Daca au omorat, vei fi omorat. Acest lucru nu ma face nicidecum si pe mine un criminal, nu. Eu omor un om rau, deci nu e pacat.

    Astea sunt doar cateva exemple general cunoscute. Daca nu te lasi convins de astea, crede-ma am sa mai caut si am sa gasesc. Am sa caut gunoiul din biserica ta, it won’t be preaty.

  8. Pentru AllGay,

    Te autoinseli… Iar prin aceste argumente intelegi doar ceea ce tu doresti. Biblia niciodata nu a sustinut ca pamantul e plat. Din contra: a spus inca de la inceput ca e rotund. Iata un exemplu: Proverbe 8:31 jucand pe rotocolul pamantului Sau, si gasindu-mi placerea in fiii oamenilor.
    Iar referitor la argumentele tale:

    1. Biblia nu incurajeaza sclavia. Biblia da o solutie cum sa te comporti corect in aceste situatii. Biblia spune: daca poti deveni liber, devin-o. Dar daca nu, fii supus stapanului
    2. Femeia sa taca in adunare , –- De unde ai luato cu votul??????????? o interpretare eronata. A tacea in adunare: priveste la contextul versetului si vei vedea ca e vorba de o randuiala data de Dumnezeu
    3. Dinte pentru dinte – O lege a Vechiului Testament, care a fost schimbata de Isus in „sa iubesti pe vrajmasul tau!”.

    Toate exemplele tale sunt gresite si bazate pe parerea ta!

  9. victor802006 on said:

    Niciun studiu nu a dovedit că homosexualitatea este genetică. Dar chiar dacă s-ar dovedi că este genetică, din punct de vedere biblic aceasta nu ar schimba datele problemei. În Vechiul Testament homosexualii nu erau uciși cu pietre fiindcă erau atrași de persoane de același sex, ci din cauza practicării sexului homosexual. Orice homosexual și orice lesbiană POATE alege să nu vizioneze pornografie, să nu se masturbeze, să nu interacționeze în niciun fel cu alții ca ei pe internet și în viața de zi cu zi și să nu practice sexul homosexual cu o altă persoană. Sexul este întotdeauna o alegere, iar ei pot alege să rămânî virgini ca oricine altcineva. Pentru mai multe despre cauzele homosexualității, homosexualitatea din punct de vedere biblic, agenda homosexuală și persecuția creștinilor de către promotorii homosexualității, vedeți pe site-ul contracurentului.com.

Lasă un comentariu