Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Creaţionismul Ştiinţific – DOWNLOAD


  „Creationismul Stiintific” este rezultatul unui proiect colectiv intreprins de personalul Institutului de Cercetari Creationiste din S.U.A. (Institute for Creation Research), de membrii Consiliului Consultativ Tehnic al Institutului, si de alti oameni de stiinta si profesori care au con­tribuit la realizarea ei pe diferite cai.

Este un manual de creationism stiintific, o replica la manualele existente, care sunt inclinate in favoarea evolutiei, un indemn de a se preda creationismul ca pe o alternativă stiintifica sanatoasa a evolutiei.

Manualul de fata trateaza toate aspectele relevante ale subiectului originilor si face lucrul acesta pe baza strict stiintifica, fara vreo referire la Biblie sau la doctrinele religioase. Tratarea problemei nu se face negativ ci pozitiv, aratand ca modelul creationist al originilor si istoriei poate fi folosit pentru a corela date stiintifice cel puţin tot atat de eficient cat si modelul evolutionist. Cu toate ca manualul lucreaza necesar­mente cu date stiintifice, el este scris pentru nespecialist, si poate fi înteles si utilizat în mod adecvat de catre cei mai multi cititori inteligenti. A fost necesara folosirea conceptelor stiintifice si terminologia stiintifica, dar toate acestea sunt explicate atat cat este necesar, asa incat cititorul sa nu aiba dificultati mari in intelegerea si folosirea lor.

DOWNLOAD Format : .pdf (+bookmarks), facsimil, 296 pag.

Single Post Navigation

5 thoughts on “Creaţionismul Ştiinţific – DOWNLOAD

  1. Extraordinară resursă. Merci mult Adriane.

  2. Cu placere, Alexandru.

  3. Pingback: O carte extraordinară care prezintă ştiinţific comparaţia dintr evoluţie şi creaţie. « Curbet Alexandru

  4. Pingback: “Creationismul stiintific” de Henry Morris « Priveste In Sus …

  5. ratiune si logica on said:

    O carte despre neo-creationism pentru cei dintre noi cu creierul neted.

Lasă un comentariu