Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Homosexualii atacă Biserica


gay-pride-spain-20033 Daca mai crede cineva că homosexualii, stricaţii acestia, nu prezintă pericol pentru societate, fiți atenți la ceea ce se întâmplă în lume…

O grupare de homosexuali a atacat o biserică din SUA.
Pe data de 9 noiembrie o grupare de homosexuali în număr de 30 de persoane a atacat biserica creştină din oraşul Lansing, statul Michigan, SUA, – după cum anunţă un portal creştin invictory.org indicând Christian Telegraph şi Baptist Press.
Unii din homosexuali au pătruns în clădirea bisericii, ca şi vizitatori în biserică, alţii îmbrăcaţi în haine de culoare roz şi negru sau adunat în jurul cladirii bisericii.
În timpul slujbei, homosexualii care au înconjurat biserica au început să facă zgomot mare, şi să proclame la megafon: „Isus a fost ghei”. Unii din ei duceau o cruce de culoare roz întoarsă cu capătul în jos, şi împărţeau buclete pe stradă.
La rîndul său cei care au reuşit să pătrundă în interiorul bisericii, sau sculat din locurile lor, şi au început să strige tare, cu scop ca să întrerupă serviciul de slujba al bisericii. După aceasta ei manual au pornit alarma, alungând pe păstor de la anvon, şi deja pe scena fiind, au ridicat drapelul lor cu curcubeu având inscripţia: “IT’S OKAY TO BE GAY!” (e Ok să fii gey)
Homosexualii provocau creştinii la reacţii negative , ca această reacţie să poată fie filmată… Peste o oră unii din serviciul de pază au observat o pereche de homosexuali în WC-ul  din  clădirea bisericii  implicați în act sexual. E de remarcat faptul că aceşti 2 nu au fost reţinuţi de către poliţişti.
      Preşedintele Bill Donahiu şi-a exprimat indignarea comentând acest caz trist: „Cel mai trist e faptul că acest caz mass media, a refuzat să aducă la cunoştinţa populaţiei, un caz care este cel mai trist şi indignator caz din anul 2008. Să fi încercat vre-o grupare de oameni, care nu acceptă homosexualitatea, să atace aşa zisă „biserca homosexualilor”, acest caz era să fie cunoscut nu mai pe teritoriul Satelor Unite ale Americii, dar şi în întreaga lume. America este în pericolul de fascizm El trebuie oprit ca să nu iasă situţia din control. Deja am luat legătura cu Mick Koks, care este ministrul justiţiei din statul Michigan, ca cazul acesta să fie cercetat. ”
Atacul asupra bisericii din Michigan a fost ca o contiunuare a acţiunilor agresive de protest a gey-lor în jurul bisericii din statul Kalifornia, vrem să reamintim că în acest stat, este legal interzisă oficierea legală a căsătoriiilor dintre persoane de acelaşi sex, pentru că este prevăzut articolul din lege care defineşte căsătoria ca un cuplu dintre bărbat şi femeie. Gevernatorul statului Kalifornia, Arnold Shvartsenegger, a asigurat, că cuplurile homosexuale, care au ofecializat căsătoria lor până la shimbarea legii, vor putea să îşi menţină statutul oficial pe care l-au obţinut până la momentul întroducerii schimbarilor în lege.
Vrem să vă reamintim că după ce au fost făcute unele schimbări în lege, pe multe saituri şi bloguri, gheii îndeamna să fie arse bisericile creştine, şi aduc multe ameninţări în adresa creştinilor.

НОВОСТИ:

+ Taguri

Separate tags with commasTaguri

Single Post Navigation

6 thoughts on “Homosexualii atacă Biserica

 1. Oribil !
  De fapt aşa vor proceda şi în Moldova dacă el vom permite .
  Homosexualii au fost şi sunt din totdeauna agresivi .

 2. Pingback: Încă o bilă neagră pentru imorali . « Curbet Alexandru

 3. ghenadiana on said:

  Se pare că sunt tot mai insistenţi şi foarte obraznici. Au înnebunit pentru că Îl neglijează pe Dumnezeu. Cred că aceste acţiuni vor fi luate drept exemplu de cei din alte ţări , de la noi din ţară dacă nu vom lua atitudine.

 4. Pingback: Cum homosexualii discriminează creştinii « Radu & Lenuţa Blendarencu

 5. nu cred ca as putea merge intro biserika asa

 6. cineva on said:

  sa-i bati pe nenotocitii astia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: