Maranatta

Indiferent de ceea ce crezi, Dumnezeu este!

Paşaportul Biometric va fi introdus în R. Moldova începând cu anul 2011 !


Începând cu 1 ianuarie 2011 Republicii Moldova va trebui sa îndeplinească condiţia Uniunii Europene precum că toţi cetăţenii R. Moldovei trebuie sa posede paşaportul biometric.  Aceasta se motivează prin faptul că cetăţenii pot primi mai uşor viza în statele europene. Iată care este avantajul deţinerii acestui paşaport” . Declaraţiile aparţin vice-directorului general prestări servicii al întreprinderii de stat „Registru”, Vasile Ciornai, lansate la 15 martie.
Paşaportul biometric  presupune incorporarea unui cip electronic, care constituie o mica baza de date şi include informaţia textuala de pe fişa personalizată, imaginea fotografică şi amprentele a două degete,  presupunând un grad mare de încredere din partea statului european în persoana respectiva.
Deci, vor să ne implanteze cipuri în paşapoarte sub pretextul că aceasta ne va facilita eliberarea regimului de vize în spaţiul european pentru cetăţenii moldoveni.
UNIMEDIA menţionează că la moment 1350 cetăţeni ai Republicii Moldova deţin paşaport biometric. Perfectarea unui asemenea act costa 75 dolari si durează 30 de zile.

Aici puteţi găsi mai  multă informaţie referitor la paşapoartele Biometrice:

 

În România deja a fost eliberat DEMULT primul paşaport Biometric, în pofida tuturor nemulţumirilor din partea populaţiei. De ce? Simplu: Această cerinţă este impusă de UE !

Iată un video despre eliberarea primului paşaport biometric român, deşi este montat pentru promovarea paşaportului, arată clar cu ce grabă se implantează aceste paşapoarte!

Single Post Navigation

6 thoughts on “Paşaportul Biometric va fi introdus în R. Moldova începând cu anul 2011 !

 1. alaandrei on said:

  Se apropie rapirea,Maranata!!!

 2. Cuvinte Pentru Suflet on said:

  nu va poate afecta cu nimic rau pasapoartele astea biometrice

 3. eu sunt impotriva> de ce e dator ca fiecare sasi faca pasaport biometric. Eu una nu-mi trebuie, vreu asa cum este pasaport ca pasaportul

 4. Iubiti frati in Domnul ,traim evenimente fara precedent in istoria omenirii ,evenimente care altadata erau de domeniul imaginatiei ,azi sunt dezbatute public de catre guvern si mass-media.Probabil multi am fost luati prin surprindere ,de rapiditatea derularii evenimentelor si multi am ramas fara reactie. Discutiile despre pasaportul biometric ,implantarea microcipului in mana dreapta sau in frunte,guvernul mondial care incearca sa guverneze lumea si aparitia conducatorului care va pune capat tuturor crizelor si neajunsurilor,liderul care aduce pacea, sunt acum la ordinea zilei.

  Adevarul este ca incepem sa intram in ‘vremurile de pe urma’ pe care le anticipam in Scriptura.Indiferent prin ce vremuri sau incercari Domnul va ingadui sa ne treaca,trebuie sa ramanem doar la Scriptura si niciodata sa nu trecem peste ce este scris !Este vremea cand de groaza sau din lipsa cunoasterii , vor apare multe teorii cu privire la semnul fiarei sau la cine va fi Antihristul ; cu privire la proorocul mincinos care va face sa se coboare foc din cer ca sa amageasca pe cei care nu vor crede niciodata adevarul.

  Eu cred ca deocamdata trebuie sa veghem si sa nu ne hazardam in intelegerea unor evenimente care ne depasesc intelegerea .Cred ca doar aceia care vor trai si vor apuca acele timpuri, vor intelege pe deplin evenimentele cand vor citi si vor spune :da ! asta se implini astazi si urmeaza evenimentul acesta ! Indemnul meu pentru astazi este sa fim prudenti,pentru ca s-ar putea ca in acele zile cand se va descoperi cine este Antihristul,cine este proorocul mincinos ,ce este 666 ,parerile noastre de azi pot trece drept erezi si vom fi catalogati ca si mincinosi.

  Se vede ca ortodoxia azi este in fierbere pentru ca reprezentantii B.O.R. au spus ca pasaportul biometric nu este semnul fiarei chiar daca in codul de bare are numarul 666.

  Dupa pasaport urmeaza ,buletin apoi injectarea microcipului in palma mainii drepte sau la nivelul scalpului. Se pare ca acestea vor fi obligatorii in curand la nivel mondial.

  Ca unii care ne credem copiii ai lui Dumnezeu, nu cred ca avem de ce sa ne temem ,indiferent de ce intorsatura vor lua lucrurile , trebuie sa ne incredem doar in El si promisiunile Lui.

  Vreau sa va spun de la inceput ca pentru mine, Apocalipsa lui Ioan este ‘un os tare’si de aceea, am mai multe intrebari ,dacat raspunsuri.

  a) Rapirea celor ce sunt in Hristos Isus va fi inainte de primirea sau respingerea semnului 666 ?

  b) S-au ridicat din mare si din pamant cele doua Fiare descrise in Ap.13 ?

  c) Daca esti copil al Domnuli te vei teme pentru salvarea ta ?

  A)Parerea mea frati iubiti , este ca rapirea va fi inainte de perioada Necazului cel Mare si ca Domnul nu va lasa Biserica Sa sa treaca prin urgiile, cu care va lovi

  pamantul.Cred ca daca vrem sa vedem evenimentele sfarsituli trebuie sa privim la poporul Israel si nu in alta parte .Cred ca tot capitolul 24 din Matei se refera doar la poporul Israel si venirea in chip vizibil a lui Mesia si nici decum la incheierea epocii Bisericii si evenimentul rapirii.Rapirea nu este anuntata cu evenimente speciale care trebuie luate ca reper, pe cand venirea in chip vizibil pentru poporul lui Iacov este (Mat.24.4-33).

  Diferenta intre cele doua veniri este : la rapire vine in vazduh, si nu va cobori pe pamant ,eveniment neobservat de necredinciosii acelor vremi(1Tes.4.15-18) si pentru poporul Israel vine in chip vizibil, ca sa infranga Antihristul ,cu suflarea gurii Sale,picioarele Ii vor sta in acea zi pe Muntele Maslinilor(Mat.24.30. ;Zah.14.4.).

  B)Parerea mea personala este ca inca nu s-a ridicat din mare fiara cu 10 coarne si 7 capete Ap.13.1.Apoi am statut pe nisipul marii.Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete ;pe coarne avea zece cununi imparatesti si pe capete avea nume de hula.In contextul actual ,eu unul nu o pot identifica.

  Balaurul trebuie sa ii cedeze scaunul lui de domnieAp.13.2b.Balaurul i-a dat puterea lui ,scaunul lui de domnie si o stapanire mare.

  Fiara avea un cap ranit Ap.13.3.Unul din capetele ei parea ranit de moarte ;dar rana de moarte fusese vindecata si tot pamantul se mira dupa fiara.

  Balaurul si fiara sunt idolatrizati Ap.13.4.Si au inceput sa se inchine balaurului ,pentru ca daduse puterea lui fiarei .Si au inceput sa se inchine fiarei ,zicand :’Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea ?’

  Are un timp limitat Ap.13.5.I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule .Si i s-a dat putere sa lucreze 42 de luni (3 ani si 6 luni)

  Lucrarea ei este sa defaime pe Domnul si pe credinciosi Ap.13.6.Ea a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu ,sa-i huleasca Numele,cortul si pe cei ce locuiesc in cer.

  Va infrange pe sfinti Ap.13.7 .Is-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa –i biruiasca.Si i s-a dat stapanire peste orice semintie ,norod,limba si neam.

  Cei ne scrisi in cartea vietii ii va avea de inchinatori.Ap.13.8.Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina ,toti aceia al caror nume nu a fost scris de la intemeierea lumii in cartea vietii Mielului care a fost injunghiat.

  Aceasta este fiara dintai.

  Un alt semn foarte important in aparitia semnului 666 este ridicarea pe scena lumii a fiarei a doua .Aceasta fiara, ce are coarne ca de miel si vorbeste ca un balaur , este cu initiativa ca locuitorii pamantului sa primeasca semnul pe mana sau pe frunte.Sigur azi nu isi desfasoara lucrarea pentru ca nu am auzit pe nimeni sa faca semne si minuni incat sa coboare foc din cer.

  Se ridica a doua fiara.Ap. 13.11.apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara care avea doua coarne ca ale unui miel si care vorbea ca un balaur.

  Ea glorifica fiara dintai Ap. 13.12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai ,inaintea ei ;si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai ,a carei rana de moarte fusese vindecata.

  Aceasta fiara este un lucrator religios (proorocul mincinos Ap.19.20.-Si fiara a fost prinsa si impreuna cu ea a fost prins si proorocul mincinos ,care facuse inaintea ei semnele cu care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei si se inchinasera icoanei ei.)pentru ca in Ap.13.13 scrie :Savarsea semne mari pana acolo ca facea sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor .

  Acest ‘miel’nu face lucrarea lui Dumnezeu Ap.13.14 Amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei.

  Fiara a doua face cinci lucruri :

  -face icoana fiarei, care avea rana de sabie si traia,cu acordul oamenilor –v.14.b.

  -face icoana cu suflare si sa vorbeasca-v.15.a.

  -face ca locuitorii sa primeasca un semn v.16.b.

  -da porunca ca cine nu se supune sa fie omorat v. 15 .b.

  -impune restrictii comerciale v.17.a.

  Atentie ! Acum la acest moment avem de a face cu adevaratul semn al fiarei ! ACUM SI NU INAINTE !

  Acum poate va asteptati sa va spun ,acest numar de om ,mume pe care il va avea fiara dintai .Nu vi-l spun pentru ca nici eu nu il cunosc.Va pot spune doar atat trei nume in Scriptura sunt asociate cu numarul 666 ,al lui Solom-2 Cronici 9 .13 ;al lui Adonicam –Ezra 2.13. si cel al lui Antihrist Ap.13.18.

  C)Daca esti copil al Domnului nu te teme, frate scump.Poate cumva daca esti arminian si nu crezi in siguranta mantuirii.Chiar daca esti ,sper ca Domnul sa ti-o dea si sa te intareasca, pentru ca timpurile sunt de apostazie si nu de inviorare spirituala.Trebuie sa ne incredem doar in Isus, ca dupa ce a fost facut desavarsit ,S-a facut pentru toti cei ce-L asculta urzitorul unei salvari vesnice (Ev.5.9).

  Acum iti transmit ceva tie ,care acum esti mort spiritual dar, Domnul prin harul lui te va naste din nou, in timpul acestor evenimente , indiferent cat de greu va fi intareste-te !Nu uita : -ai cea mai mare binecuvantare de partea ta –pe Domnul

  – ai Scriptura si calauza pe Duhul Sfant

  – nu esti singurul credincios ai de partea ta o multime de sfinti care vor fi martiri dintre toate neamurile pamantului –Ap.6.9,11. Cand a rupt Mielul pecetea a cincea , am vazut sub altar sufletele celor ce fusesera junghiati din pricina Cuvantului lui Dumnezeu si din pricina marturisirii pe care o tinusera.Fiecaruia din ei i s-a dat o haina alba si li s-a spus sa se mai odihneasca putina vreme ,pana se va implini numarul tovarasilor lor de slujba si al fratilor lor ,care aveau sa fie omorati ca si ei.Ap.7.9,14.-Dupa aceea m-am uitat si iata ca era o mare gloata pe care nu o putea numara nimenea, din orice neam, din orice semintie,orice norod,orice limba ,care statea in picioare inaintea scaunului de domnie si inaintea Mielului ,imbracati in haine albe cu ramuri de finic in maini….. V.14.-Acestia vin din necazul cel mare ;ei si-au spalat hainele si le-au albit in sangele Mielului.

  – ai pe pamant pe cei 144.000 de barbati-frati evrei Ap.7.3,4……..pana nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru !Si am auzit numarul celor ce fusesera pecetliti 144.000 din toate semintiile fiilor lui Israel.

  – si cea mai vie marturie o ai in Ierusalim, prin cei doi profeti ,care la sfarsitul marturiei lor ,vor fi ucisi de fiara Ap.11.3.Voi da celor doi martori ai mei sa prooroceasca imbracati in saci , o mie doua sute sase zeci de zile.

  Sper scumpul meu ,ca Acela care te-a salvat ,sa te poarte din putere in putere ,prin acele vremuri de stramtorare.

  Pentru tine dragul meu, care vei primi semnul fiarei,fiind amagit de proorocul mincinos ,iti spun ca esti responsabil si nimic nu iti scuza aceasta alegere.Nu pot sa spun decat ca imi pare nespus de rau ,ca ai ales sa te inchini unei creaturi cazute si nu adevaratului Creator Ap. 13.4. Nu pot face nimic pentru tine, decat sa iti spun ce te asteapta :Ap. 14.9-11 Daca se inchina cineva fiarei si icoanei ei si primeste semnul ei pe mana sau pe frunte, va bea si el din vinul maniei lui Dumnezeu,turnat neamestecat in paharul maniei Lui ; si va fi chinuit in foc si pucioasa inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului .Si fumul chinului lor se suie in sus in vecii vecilor . Si nici ziua ,nici noaptea nu au odihna cei ce se inchina fiarei si icoanei ei si oricine primeste semnul numelui ei !

  Dumnezeul cel milostiv si bogat in indurare sa ne intareasca si sa ne pazeasca pana la sfarsit , departati de El, nu putem face nimic.MARANATA !

 5. Pingback: Eroului necunoscut – Sange balcanic (75) poem « Cosmin Stefanescu's Blog

 6. Dianna on said:

  😀 ma gandeam ca sunt singura care fantasticheza pe teama `semnului de pe mana dreapta si din frunte`!Eu aveam unele teorii inovatoare -ma gandeam la un fel de tatuaj gen cod de bare care in viitor va inlocui toate cardurile si va fii amplasat in zona mainilor.astfel incat oricine va dori sa cumpere ceva va fii nevoit sa plateasca cu „semnul fiarei„ prin simplul gest de expunere al semnului respectiv…un fel de card implantat direct pe piele!Poate este absurd :D…recunosc ca am o imaginatie destul de bogata iar aceste simboluri(semnul fiarei) inca nu mi-au fost explicate pe indelete.De aceea imi si permit sa dau frau liber imaginatiei…:D…Insa am vazut ca si domnul `munteanuaurel` a exprimat exact ceea ce gandeam eu de ceva vreme.In final eu ma intreb… in legatura cu pasaportul biometric:se gaseste intradevar cifra 666 in interiorul cipului?si daca da este ceva specific tuturor cipurilor? sau este doar o serie care la un moment dar apare…adica in ordine crescatoare…de exemplu un cip are seria 665,urmatorul va avea 666(logic,nu?).s.a.m.d. Daca detine cineva informatii precise si oficiale legate de acest argument rog sa posteze un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: